Bréééking:

Mit kerülhet a majonézes tésztasalátába?

Az előétel mellett egy laktató köretként is funkcionálhat a majonézes tésztasaláta. Zöldségek, hús, és tészta, majdnem olyan, mint egy egytálétel, de csak majdnem. Annyira egyszerű, hogy nem is kell hozzá nagy konyhai rutin. Tésztát főzünk, darabolunk és kavarunk. Ennyi az egész.A tésztát főzzük meg. Általában orsó vagy csőtésztából készül, de nyugodtan válasszunk olyan tésztát, amilyet szeretnénk. Ha felforrt a sós víz, öntsük bele a tésztát, főzzük 3 percig, majd fedjük le. Ha közepesen puha, akkor szűrjük le.A tejfölből majonézből állítjuk össze az öntetet. Dupla annyi tejföl kerüljön a majonézhez. Ízesítsük egy kis mustárral, sóval, borssal ízlés szerint. Most jön a pepecselősebb ...

Az előétel mellett egy laktató köretként is funkcionálhat a majonézes tésztasaláta. Zöldségek, hús, és tészta, majdnem olyan, mint egy egytálétel, de csak majdnem. Annyira egyszerű, hogy nem is kell hozzá nagy konyhai rutin. Tésztát főzünk, darabolunk és kavarunk. Ennyi az egész.

A tésztát főzzük meg. Általában orsó vagy csőtésztából készül, de nyugodtan válasszunk olyan tésztát, amilyet szeretnénk.
Ha felforrt a sós víz, öntsük bele a tésztát, főzzük 3 percig, majd fedjük le. Ha közepesen puha, akkor szűrjük le.

A tejfölből majonézből állítjuk össze az öntetet. Dupla annyi tejföl kerüljön a majonézhez. Ízesítsük egy kis mustárral, sóval, borssal ízlés szerint.
Most jön a pepecselősebb munka. Elkezdjük darabolni a zöldségeket. Mehet bele pritaminpaprika, savanyú uborka, kukorica, borsó, sárgarépa is.
A sonkát apróbb hosszúkás darabokra vágjuk fel, a főtt tojásokat kockázzuk.
Akkor a megfelelő az arány, ha a 3 csoport egyenlő arányban van a salátánkban, vagyis 1 rész tészta, 1 rész zöldség, 1 rész sonka-tojás.
Egy nagy keverőtálba minden hozzávalót belepakolunk, majd összekeverjük.

További cikkeink...

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*