Mosógolyó, mosógömb fórum, vélemény és fizika

Mosógolyó, mosógömb, ma már minden tiszta wellness. Wellness az étel, a szálloda, ahol nyaralunk és még sorolhatnánk. De miért ne lehetne a mosás is bio?

A jól megszokott mosópor vagy folyékony mosószer illetve fehérítő helyett már mosógömbbel is moshat az ember. Ennek a vegyszermentes, természetes anyagokat tartalmazó terméknek a használatával ugyanolyan tiszták lesznek a ruhák, mintha hagyományos módon mostuk volna őket. A mosólabda ionizált oxigént tartalmaz, mely aktiválja a vízmolekulákat, így azok mélyen behatolnak a ruha anyagába és eltávolítják a szennyeződést. Színes ruha is nyugodtan tisztíthatunk vele, mert a mosógömb antibakteriális hatása mellett színvédő hatású is. Azok akiknek a bőre érzékeny a vegyi anyagokra, kimondottan előnyös megoldás.

Újabb átverések és hülyeségek a piacon szinte naponta jelennek meg. De honnan tudja az ember előre, hogy mi az ami működik és mi az ami nem?

A mosólabdák minőségével és funkciójával kapcsolatos eredményeket nemzetközileg elismert intézetek is igazolják a gyártók állítása szerint. De mit mond a gyakorlat? Tényleg működik? Te próbáltad már?

Ma már létezik a vegyszer mentes modern bio-mosás a csúcs-technológia felhasználásával.

Online rendeléssel sok helyről beszerezhető Budapesten és vidéken egyaránt olcsón. A Spar, Interspar áruházak is jó régóta forgalmazzák a TVShop-os verziót.

Íme néhány hely, ahol megvásárolható:
1. www.wellnesskozmetikum.com/mosolabda/ –  részletesebb leírás és kis videó is.

2. led-energiatakarekosbolt.hu/leiras/mosogomb_v_mosogolyo
3. www.zoldpolc.hu/906-kornyezetbarat-mosas
4. tisztaivoviz.superwebaruhaz.hu/index.php/category/17654

Az árak széles skálán mozognak a leértékelt, kiárusított 2000 Ft-os ártól 8000 Ft-ig többet is láttunk, a kiszállítás extrán rá jöhet erre az árra természetesen. A minőségi különbségekre, a leírásokra és a garanciára érdemes nagy figyelmet szentelni.

Mosógömb vélemények, tapasztalatok megosztása alább a fórum hozzászólások részben lehetséges. Kérdések küldhetőek szintén, szakmai és hétköznapi válaszok várhatóak gyorsan.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Autónyeremény betétkönyv, játék nyertesek

Autónyeremény betétkönyv a téma, a befektetéseinkre, játékainkra érdemes néha egy pillantást vetni. Az elmúlt évtizedek …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük