Müller Péter: szeretet, szerelem, szeretkezésről

Amiről időről időre érdemes újra beszélni. Szeretetről, szerelemről, szeretkezésről. Ezért is került bele a karácsonyi könyvajánlónkba, ahová mélyebb tartalmakat, erőteljes érzelmeket megmozgató irodalmat gyűjtjük.

Az ember néha eltöpreng az élet nagy és fontos kérdésein. Mit jelent szeretni valakit? Mit jelent szerelmesnek lenni és meddig tarthat? És mit jelent szeretkezni?

Az utóbbi kérdés talán furcsán hangzik, hiszen a választ egyértelműnek gondoljuk. Müller Péter könyvében azonban ezt a témát is olyan szögből világítja meg, melynek mentén számtalan kérdés merülhet fel ezzel a témával kapcsolatban is.

Neked mit jelent szeretni? Szeretni egy ételt, egy háziállatot vagy egy barátot, édesanyát, a gyermekedet miben különbözik vagy különbözik-e egyáltalán?

Mit jelent szerelmesnek lenni és meddig tarthat az érzés? Lehet-e egy életen át szerelmes a férj a feleségébe?

Te mit gondolsz ezekről a kérdésekről? Ha a válaszod az, hogy fogalmad sincs, akkor ezt a könyvet mindenképpen érdemes elolvasnod, mert egy olyan támpontot ad ezekkel a kérdésekkel kapcsolatban, mely nagyszerű segítség, ha az élet útvesztőjében elakadnál vagy éppen egy nehézséggel találnád szembe magad!

Karácsony közeledtével az egyik legjobb ajándék lehet olyan valakinek, aki szeret elgondolkodni az élet talán legfontosabb dolgairól! Tanulásra, fejlődésre kellemes olvasási kikapcsolódás keretében itt a lehetőség.

Veronika

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Bevezetés az élelmekbe tényleg

Megkérdezték a szakértőt, hogy a méz jó édesítőszer-e. Azt válaszolta: — Az attól függ. (pedig …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.