Mustang cipők, férfiasan szépen

Kinek mi jut eszébe a Mustang szóról? Természetesen legelőször a szabadon nyargalászó vadló. De pont a szabadságot megtestesítendő, a Mustang márkanévvé is vált, és itt most nem az egyik legférfiasabb autóra, a Ford Mustangra gondolunk. Hanem a Mustang farmerekre és cipőkre, melyek a divatos nők és férfiak ruhatárának elengedhetetlen tartozékai. Most a cipőkről lesz szó.

Mustang

A férfi bakancsok kínálata igazán változatos, kaphatók fekete, barna, szürke színben, sőt ezek kombinációjában is. Ajánljuk a fehér-barna-kék, harmonikus szín-összeállítású bakancsot, főleg fiataloknak – egy kényelmes, új modell. Az árak most akciósan 15 és 17 ezer forint között váltakoznak.

A férfi cipők választéka még grandiózusabb – vannak itt különböző színű utcai cipők, bőrcipők, tornacipők. Árban 11700 és 15300 forint között – hát, nem olcsó, de a minőséget meg kell fizetni. A fehér-drapp színű, sportosan elegáns, fűzős utcai cipő, mely az oldalán fekete és piros betéttel díszített, még nekem, futócipőket hordó embernek is vállalható.

A női bakancsok kínálata szerényebb, mint a férfiaké, mindössze 5 modell szerénykedik itt. Mindenesetre drágábbak, mint a férfi modellek, 17100-19800 Ft között kelletik magukat. Kuriózum az olíva színű (ilyen szín is létezik?), természetes bőr anyagú, sportos, prémes szárrészű, fűzős női bakancs.

Bár meglepő módon a női cipőkből is kisebb a választék, mint férfi társaikból, ezek a modellek mégis sokkal változatosabbak. Találunk itt kényelmes és könnyű babacipőket, extrém és divatos magas sarkú cipőket, sportos utcai cipőket, vastagított talpú cipőt, különleges kialakítású klumpát, tépőzáras, bokapántos, lábbarát kialakítású cipőket, sarukat. Az összes elképzelhető színben, akár hímzett virágmintával is. Itt már igazán baráti, 6200 forintos áron is vehetünk cipőt, bár az egyik krémbarna színű, magas sarkú több mint 17 ezret kóstál. Kényelmes és időtálló viselet a magas szárú, lábujjas saru, divatos és extravagáns alakkal, színnel (rózsaszín vagy kék). Látványa is tükrözi komfortos viseletét és strapabírását, miközben most a listaárnál 6000 forinttal kevesebbe kerül!

Végezetül a női csizmákról: van magas szárú (akár fűzős is) és bokacsizma is a kínálatban, különböző színekben. Az árak 7600-tól 20700 forintig terjednek.

Angol nyelvű katalógus, kollekciók képekkel: www.mustang-shoes.co.uk.

Magyar nyelvű webáruház: www.mustangwebaruhaz.net/webaruhaz/category/mustang-cipo.

Tenoch

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Organo Gold, több mint kávé egészségünkre

Ganoderma és az Organo Gold Kávéfüggő vagy? Zombinak érzed magad, ha nem iszol, szinte beteg …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.