Nagykun táncegyüttes népviseletben

Néptánc, népzene, népművészet, hagyományok- ezt képviseli a Nagykun táncegyüttes. És egy összetartó közösséget. Ezt nagyon jól tükrözi honlapjuk is, ugyanis itt nem csak az együttes eredményei és fellépéseinek listája található meg, hanem a tagok neve és néhány információ róluk valamint jó néhány kép a táborokról, sőt még aranyköpések is.

A tánctanulás mellett kell hogy jusson idő a közös nevetésekre, játékokra, szórakozásra is. Úgy tűnik, hogy ennél az együttesnél mindez megvan. Így ha valaki szeretne új barátokat és még a néptánc iránt is érdeklődik, ráadásul éppen Kisújszálláson vagy a környékén lakik, akkor nincs más hátra, mint jelentkezni hozzájuk.

Honlapjuk itt volt korábban: nagykun.ucoz.hu.

Kevés olyan dolog van, amit nem lehet elég korán kezdeni. A néptánc olyan, amit már akár 3-4 éves korú gyerekek is elkezdhetnek. Persze nem rögtön a legnehezebb lépésekkel kell megbírkózniuk, hanem inkább népi játékok és szokások tanulásával indul a tanulás, de mire elérik a 6-8 éves kort, már teljesen otthonosan mozognak a színpad világában. És ha nem is marad meg feltétlenül a néptáncnál egy olyan táncos alapot kap, melyet nagyszerűen használhat majd később élete folyamán.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Sciennet Fórum szabad blog a törzsvásárlóknak

NAGYRA NŐTT A VÁSÁRLÓI KLUB Átverés és bukta vagy átalakulás, 2010-2011-2012-ben sokminden kiderült. Kaptam egy …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.