Nátrium glutamát, vél-tény fórum

Egy gyors és kitörő ízélményért feláldozzuk az egészségünk?

Gyakran igen, de inkább adjunk hangot annak, hogy mi jobbat, természetesebbet szeretnénk, mint egy ízfokozóval telített sütemény, gyorskaja vagy chips.

Gyulladást, fejfájást okoz a mononátrium glutamát. Tünet még a szem fáradtsága, enerváltság, a tettvágy hiánya cserében egy pillanatnyi íz élményért. A finom mérgek a természetben is jól működnek :).

A tudatra ható egyfajta drog ez, amely az éberséget csökkenti.

Bizony számtalan területen fontos az energiánk magas szinten tartása.

A gond az, hogy a bio-organikus, tiszta élelmiszer pontosan ugyanezt a hatást váltja ki. A földön élő legtöbb ember ezt a természetes módon kiváltott eufóriát még sohasemélte meg. Egy frissen szedett gyümölcs néha tényleg csodálatos dolgokra képes viszonylag gyorsan. A boltban vásárolt tartósított zöldségek többsége halott mint a kő. A különbséget a hatásukon érezzük, és érdemes erre odafigyelni, eleinte írásban naplózni. A látás javulás egy ilyen, amit én is megtapasztaltam egy gyümölcs hatására egészen fiatalon. Az energikusság, a jókedv egy másik természetes jó jel a tápláló, friss zöldségek fogyasztása után.

Nektek mik a tapasztalataitok? Milyen (elérhető árú) ételeknek jó a hatása, és mi az amit kerülni érdemes? Cola, műízű italok, …

Ismerd meg te is a Baylock hajáratot! Ellenségeink a természetes jó ízlés becsapásával (monosodium glutamate): en.wikipedia.org/wiki/Russell_Blaylock.

Akiket szeretek, de elsősorban a gyors internet és a finom zöld tea miatt amit mézzel szeretek: McDonalds étterem. A kínai gyors kajában is gyakran túl sok van a mesterséges ízfokozókból, amik a potenciálunk és a hosszútávú jókedvünk is roncsolják.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Talpbetétek a cipőboltokban

A Deichmann cipőbolt a talpbetétek piacán kiemelkedően jól használható kínálattal szolgálja a vevőit. Legutóbb egy …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.