Neo Center

Van-e kapcsolat a Neo fm és a bevásárlóközpont között? Szerintem több is van, a részletekről pedig nyilatkozzanak az illetékesek és a jól informáltak a hozzászólások részben alul!

Üzletközpontok épülnek, nyereséges Tesco üzletek lepik el az országot, számtalan kis üzlet megy csődbe, és közben a lakosság megtakarításai folyamatosan apadnak. Miért mindig ez jut eszembe látva a sokmilliárdos beruházásokat? A válasz egyszerű, a régi és koszos piacokon vagy a már kultúrált Asia Centerben is beszerezhető minden márkás termék, tehét ettől nem fejlődik az ország. Akkor minek épülnek ilyen pénzes nyugati országokhoz illő csodák? Szép és optimista utópiáim vannak, és behunyt szemmel az angyalokat is el tudom képzelni, de mit hoz a következő 100 év a Kárpát medencében?

2007 októberére várták, de 2008 októbere lett mire lerakták a Neo Center alapítókövét Kispesten a Határ úti csomópontnál. A tervek szerint egy olyan üzletközpont épül, melyben egyszerre lesznek megtalálhatók irodák, üzletek és sportolási lehetőséget nyújtó létesítmények. Így akinek ott lesz a munkahelye valamelyik irodában, az ebédszünetben elszaladhat majd egyet sportolni vagy éppen bevásárolni. Csak az a kár, hogy nálunk az ebédszünet a legtöbb cégnél max. fél óra. De ne legyünk elégedetlenek! Munka után viszont egyenesen mehetünk a fittness központba majd, ha időnk engedi.

A tervek szerint 2011. közepére várható az épület átadása, de ez eléggé kétséges.

Ki mit tud róla? Pontosan milyen sportlétesítmények és milyen üzletek lesznek? Mikor készül el valójában?

Kapcsolat a Neo fm és a bevásárlóközpont között? Gigantikus üzletközpontok egy szegény országban.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Használt ruha vásárlás, bolti helyzet-lények

Sikk vagy picit ciki használt ruhát vásárolni? Kíváncsiak vagyunk, hogy neked mi a véleményed (anonim …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.