Neo Cube játék vélemény fórum

A Neocube fő terméke egy 216 golyóból álló szett, ezek a nagyon erős 4,78 mm átmérőjű neodym mágnesekből. Ez a méret áll legjobban kézre a kocka építéshez. Sok óra szórakozást nyújthat minden korosztálynak. Persze ez is a kreatív fiatalok kedvence általában. Az erős mágnesekből szép és szimmetrikus formákat lehet kialakítani, egy emberi vezérlésű kreatív puzzle ez. Az oktatásban játékosan lehet tudást átadni a segítségével sok más elavult eszközzel/kísérlettel szemben.

Milyen részei nem tetszenek, mit kritizálsz benne?

A Neocube világszerte ismert,  az EUROCUBE.EU-n is megvásárolhatja. A rendelés most már kis és nagykereskedelmi tételekben is gyerekjáték, az internet legyőzi a határokat. Színes és sok újdonság vásárlása webáruházból kedvezményes árakon.

Divatos ékszer - kicsit több játékosság és nem csak Karácsonyra
Divatos ékszer - kicsit több játékosság és nem csak Karácsonyra

Mit is lehet csinálni belőle?
A 6-os kocka építéséhez 6x6x6 golyóra van szükség, de természetesen lehet kisebbeket (5x5x5 , 4x4x4, 3x3x3) vagy akár nagyobbakat is építeni.

Rengeteg féle geometriai formát lehet építeni belőle, de akár ékszereket vagy dísztárgyakat is, valójában csak a fantázia szab határt a lehetőségeknek.

Ezek a különösen erős mágnesek és a gömb forma a szép króm-nikkelezett a felület együtt hozzák létre ezt a fantasztikus 21. századi élényt külső elektromosság betáplálása nélkül.

A kialakított formák megtartják alakjukat, előfordulhat, hogy nehezen szedhető szét.
A Neocube jó a stressz leküzdésére, és általában még a dohányzást is csökkenti, ez nem egy megfejthetetlen bűvös kocka, hanem egy élmény. A sikerérzet elűzi a depressziót is. Ezáltal ön jobben fogja érezni magát, kitöltheti unalmas szabadidejét és élvezheti kreatív konstrukcióit.

Önnek is tetszik? Megveszi, ugye?
Akárhol is veszi elő őket azonnal a figyelem középpontjába fog kerülni, mert mindenki ki akarja majd próbálni. Elbűvölően egyszerű és szép játék. Ahogy egy szép felsőt vagy egy parfüm illatát, ezt is érdemes felvenni a ruhatárunkba. Legyünk divatosak a játékok terén is!

Videó – Youtube cím a filmhez: www.youtube.com/watch?v=gidumziw4JE.

Neo Cube-ot minden iskolába, ez tényleg tanulságos!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Nagy női test nagyobb élvezet? Mikor, hogyan, miért…

Attól, hogy valakin akad, férfiasan szólva, egy kis fölös fognivaló még nem kell automatikusan megfosztani …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük