NESCAFÉ Green blend

NESCAFÉ Green blend zöld kávé

A vélemény fórumot most hoztuk létre, hogy a Spar üzletben erőteljes promóció, kóstolás volt a termék népszerűsítése érdekében.

Egy édesítővel a forró ital jó élményt nyújtott, nem volt túl erős, és az utóíze se volt illúziórombolóan kellemetlen.

Különlegessége a NESCAFÉ Green blendnek, hogy összetétele 65% pörkölt kávé biztosítja a gazdag aromát, míg a 35% zöld kávé. A benne lévő antioxidáns hatású szabad polifenoloknak köszönhetően segíthet szervezetünknek a káros környezeti hatások elleni védekezésben.

A szabadgyökök és az antioxidánsok küzdenek az élő szervezetben az anyagcsere során. A helytelen életmód és a civilizációs ártalmak következtében felszaporodhatnak. A szabadgyökök ellen a természetes sejtvédő hatású anyagok (pl. polifenolok, A-, C- és E- vitamin) tudják eredményesen felvenni a harcot, ezért fontos, hogy a megfelelő életmóddal és bizonyos tápanyagok rendszeres bevitelével támogassuk szervezetünket.

Az antioxidáns hatású polifenolok a kávé mellett megtalálhatóak még a vörösborban, a piros bogyós gyümölcsökben (pl. Goji – farkasbogyó)és a csokoládéban is.

Mennyi, hány kávét fogyasztása javasolt naponta?

A kulcsszó a mértékletesség: A napi kávéfogyasztás felső határa a Magyarországon elfogadott általános irányelv szerint napi 2-3 csésze.

A koffein felszívódásának mértéke egyénileg változó, érdemes figyelni, hogy mi az a mennyiség, amelyre saját szervezetünknek megfelelő lehet. Nekem háromnál már a rosszullét kerülget, és másnap kialvatlanság lehet az eredménye. Előfordulhatnak helyzetek, élettani állapotok, amikor különös odafigyelést igényel a koffeinbevitel mértékletessége (terhesség, érzékenység, szív- és érrendszeri megbetegedések, betegség).

A NESCAFÉ Green blend 100% kávéból tartósítószer nélkül készül. A kávé granulátum egy forradalmasított különleges technológiával készült, így a 100% kávéból készülő csodás aromájú végeredmény a kávézás tökéletes élményét nyújtja.

Még inkább bio, organikus és egészség javító kávés italok: Organo Gold.

Céges weboldal promó: ww1.nestle.hu/nescafe/greenblend/.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Diplomás minimálbér, fizetés, átlagbér 2013, 2014

Diplomások fizetése a szemléletváltás tengerének közepén. Elnézést az eltűnt képekért, adatokért, a 2013-es weboldal költöztetés …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük