Nike cipők olcsón: Free, Air Max, Dunk, Air Jordan

Nike eredeti vagy bóvli? Az alábbi fura üzenet érkezett, cikknek nem nevezném, de érdemes a vége után megnézni, hogy mi a történet. Utánagyártott, eredeti, lopott, hamisítvány, esetleg eladó alig használt, jó lenne olykor tudni, ha valami tetszik, de kevés a keretünk rá.

Nike, Ed Hardy és más világmárkák, ezeket évek óta tömegesen elérhetjük postai úton ‘ismeretlen forrásból’.

Fűző és a mályva selyem Stomacher brokát virág és szalag design sokszínű selyem és fém thread. The Múzeum FITCorset emésztéssel és a mályva selyem brokát virág és szalag design sokszínű selyem és fém menet.

A Múzeum a Fashion Institute of Technology bővítette online gyűjtemény korábban ebben a hónapban további 875 fotó több mint 600 couture ruhák, cipők, kiegészítők és egyéb tárgyak szerepelnek a felújítás, több mint kétszeresére emelkedett a meglévő készlet.
A “Mondrian” ruha: ujjatlan ing elefántcsont gyapjú Jersey rakott geometrikus, fekete csíkokkal és egy piros “színű blokk” bal shoulder.The Múzeum FITThe “Mondrian” ruha: ujjatlan ing elefántcsont gyapjú Jersey rakott geometriai tervezése fekete csíkokkal és egy piros színű blokk.

A fejlesztés ered a tervezés stádiumában van a múzeum háromnyelvű könyv, “Divattervezők, AZ: A Múzeum gyűjteményéből a FIT,” amit meg kell hirdetni novemberben Taschen. “Mivel a fotózás és az írás érintett, úgy gondoltuk, milyen csodálatos lehetőséget, hogy új fényképek Ruháink online és mérhetetlenül bővítjük gyűjteménye,” mondta Dr. Valerie Steele, a múzeum igazgatója.

Az expanzió kezdetét egy sor kiegészítése a múzeum honlapján. Szeptemberétől kezdődően, a múzeum vezet be 50 további tárgyakat minden hónapban. F.I.T. benyújtását is tervezi, kiállításokon szerepelt az elmúlt 15 évben a következő évben. Februárjában, az e-múzeum Hozzászólás Cipő Obsession kiállítás megjelenítéséhez több mint 4000 cipő.

A közeljövőben, a múzeum azt tervezi, hogy szinkronizálni a Pinterest számla (holding 67 deszkák és 1811 csapok, mint ennek a kiküldetés), és integrálja a “Pin it” gomb minden egyes képen.
A ballgown a fekete bársony és szatén kontraszt elefántcsont szatén skirt.The Múzeum FITA ballgown fekete bársony és szatén kontraszt elefántcsont szatén szoknya.

Amellett, hogy kiváló minőségű képeket, az újratervezés tartalmaz egy keresőmező, amely lehetővé teszi a nézők számára a hozzáférést a korábbi kollekciók könnyedén. Kategóriákba tartoznak férfi, kiegészítők, 18. és 19. századi ruhák, és számos ruházati más időszakokban.

“Az általános elképzelés, hogy tartsa a lehető legegyszerűbb” és kap a nézők “izgatott az új tanulási objektumok és így a tárgyak közötti kapcsolatok,” mondta Tamsen Schwartzman, a múzeum Media Manager.

Online látogatók maguk is kurátora a kedvenc képek, a jelszóval védett funkció MYCollections egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi művészet szerelmesei, hogy megosszák tapasztalataikat másokkal.

“Örülünk, hogy megosszák ezeket a csodálatos tárgyak divat követői szerte a világon,” mondta Ms. Schwartzman. “Mi nem érezzük a saját képek, reméljük, hogy az emberek használják őket a tanulásra és megosztására.”
Nike Cipők Webáruház, Kérem látogatását a ww.nikecipokolcson.com oldalra. Online katalógus és rendelés. Kövesd a divatot, és költs keveset feleslegesen! 2012, 2013 és 2014, itt minden ránk vár.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Porciókontroll – avagy mitől lesz nagyobb a kisadag?

Porciókontroll Nemcsak az adagok mérete, a tányér színe is számít, hasonlóan ahhoz, milyen ruhát viselünk. …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük