Nissan Versa

A legújabb, New Yorkban bemutatott Nissan, a kisautók kategóriáját erősíti az USA-ban.
A jelek szerint az amerikaiak is kezdenek áttérni a hatalmas benzinfaló óriásokról a kisebb, környezetbarátabb modellekre, így egyre nagyobb igény van a kisebb méretű és kevesebb fogyasztású négykerekűekre. A Nissan most először visz hozzájuk kisautót, a Versa személyében. Már volt korábban is Versa elnevezésű autó az USA-ban, de az egy mérettel nagyobb volt. Ez a mostani Versa viszont a Nissan Micra padlólemezére épül. Kis méretének köszönhetően fogyasztása is barátságosabb, ami nem elhanyagolható nálunk sem a mai üzemanyag árak mellett. Belső méreteit tekintve azonban tágasnak mondható, így családi autónak is kiváló választás és minden igényt kielégítő.

Férfiak és nők kedvence lehet 2011-ben az új Nissan. Már az alap modell is nagyon rendben van. Néhány kiegészítővel pedig akár álmaink autója is lehet belőle.

Hatchback:

www.nissanusa.com/versa/.

Amerikában, az USA-ban kimondottan olcsó, nálunk egy kis autó is egy millió Ft-tal drágább lehet pusztán az ÁFA és a regisztrációs adók, illetékek miatt.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Fogyás blog keresés, formálás, szépítés és izmok

Az igazi fogyókúraszezon a legtöbbeknél kora tavasszal kezdődik, amikor az első melengető napsugarak óhatatlanul eszünkbe …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük