Női flaska hasznos divat, ékszer italtartó

A következő tárgy, egy flaska. Lehet, hogy furcsa, de egyszerűen annyira megtetszett ez a darab, hogy muszáj volt felkerülnie a szülinapi kívánságlistámra. Az ötlet adó képet egy külföldi blogon találtam és nem hittem volna, hogy tényleg megkaphatom mivel azt gondoltam kicsiny hazánkban még biztosan nem kapható. De tévedtem, a Westenben sétálva egy fénymásoló boltban találtam rá egy szettre ami egy közepes méretű virágos flaskából illetve egy ugyan ilyen mintás vihargyújtóból állt, az ára 11.000 Ft volt, amit kicsit túlzásnak éreztem, női kerékpárom ára.

Alább a házi kézműves termék, hasznos ajándék saját magunk számára:

Node, az akkori barátom és az egyik legjobb barátnőm könnyedén megoldotta a problémát, ők maguk gyártottak le nekem egy hasonlót! Vetek egy sima flaskát ami körülbelül 1.500 Ft-ba kerül, pillanatragasztót, virág mintás tapétát és vastag celluxot. Pillanatragasztóval felragasztották a tapétát, majd bevonták a vastag celluxszal, hogy a víz nehogy eláztassa.

Azóta is használom, fesztiválokon például nagyon praktikus. Számomra nagyon fontos az, hogy ne legyek tömeg ember, remélem, hogy ezzel ti is így vagytok. Jó keresgélést és ne felejtsétek, Gazdálkodj okosan!

– Mina

Egyéb ötletek, fém flaska képek, néhány online rendeléses, webáruház oldalról kigyűjtve, a 10-15 ezer forintot is eléri a legjobbak ára:

Több mint egy italtartó, stílus és minőség a fejlődés útján.

Kapcsolódó cikk: Equa, flaska, kulacs, egészségesebben, ahogy akarjátok. Férfi és női verziók egyaránt a kínálatban.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Nagy női test nagyobb élvezet? Mikor, hogyan, miért…

Attól, hogy valakin akad, férfiasan szólva, egy kis fölös fognivaló még nem kell automatikusan megfosztani …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük