Norbi diéta tények, árak, videó és átverés

Schobert Norbert nevével mindenki találkozhatott már, aki csak egy kicsit is foglalkozik a hazai celebekkel. Norbi – így hívja őt mindenki (született 1971. április 16.), ~25 éve foglalkozik testedzéssel. A nevéhez fűződő életmód program az Update, amely egy klinikailag is bizonyítottan hatásos fogyasztó diéta. Norbi módszerének legfényesebb bizonyítéka valójában ő maga, hiszen nem kevesebb, mint 40 kilót sikerült leadnia. Norbi egyébként alakformáló edző, aerobik oktató is egyben, dance aerobikkal foglalkozik szívesen.

Az Update életmód program fő jellemzője, hogy megfelelő táplálkozást biztosít éhezés nélkül, de hatékony fogyással. Az étkezéseket azonban természetesen rendszeres testmozgásnak kell kiegészítenie. A diétát cukorbetegek is elkezdhetik. 2010-ben a módszer eredményességét klinikailag is bebizonyították. Két 20 fős tesztcsoport kezdett diétázni, az egyik csoport a kórházakban alkalmazott kalóriadiéta alapján, a másik csoport pedig Norbi módszerével. Az Update csoport tagjai ugyanannyi idő alatt többet fogytak, mint a másik csoportban lévők, miközben az élvezeti értékük is magasabb volt. Ez azt jelenti, hogy a diéta alatt, és annak végeztével sokkal jobb volt a közérzetük, és kevésbé érezték büntetésnek, megterhelőnek a diétát. A módszert neves orvosok is hitelesnek tartják, és előadásokat is tartanak róla különféle konferenciákon. Az Update termékek nagyon sokrétűek: alapvető élelmiszerek mellett befőttek, csokoládék, dzsemek, felvágottak, kávé, kakaó, kekszfélék, kenyérfélék, készételek, pudingporok, pékáru, pogácsák, saláták, sütemények, tejtermékek, tészták, turmix porok, üdítők és sportitalok tartoznak ide. Rengeteg Update bolt működik Magyarországon, de már Szlovákiában is, ahol ezeket a termékeket meg lehet vásárolni. Norbi kétféle mintaétrendet is összeállított saját termékeiből. A Fitt day menü és a Manager menü is napi ötszöri étkezést jelent, utóbbinak kissé magasabb a kalória- és szénhidráttartalma – ez a két legfontosabb ismérve a diétának. Aki jobban szereti az ételt futártól rendelni, annak is van megoldás. Lehetőség van Update menüt rendelni, melyben Update1-es, 2-es és 3-as kódú ételek szerepelnek. Egyes termékek Norbi webshopján keresztül is megvásárolhatók, mint például az Update1 táblás tejcsokoládé 433 forintért, vagy akár DVD is rendelhető. Ahogy a Bagi-Nacsa paródiában elhangzott: „Vegyed meg a kazettámat, hadd építsek még egy házat!”

Ahol ennyi pénz és termék mozog, ott mindig van átverés vagy simli. Norbi cégeinek is voltak komoly tartozásai, behajtási, csőd, végrehajtási és felszámolási ügyei. Ahogy láthatjuk a siker tart.

Rubint Réka reklám és DVD 2009: youtu.be/35xw9T9RP74. Norbi és Fekete László Budapesten: youtu.be/Rhv-KF8bmdM – kardió edzés, csoportos torna, korábbi kormány tagok is a terepen.

Segítője, társ-arca, párja, felesége, üzlettársa Rubint Réka egy igazán csinos és sportos anyuka. – Tenoch

Norbi hivatalos honlapja, minden az Update életmód programról, Update boltok listája, mintaétrendek: norbiupdatepekseg.com.

Update1 menü rendelés: www.update1.hu.

Norbi párját nézzük igazán szívesen képen vagy vidón

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amway termékek: szigorú MLM vagy egészség vélemények

Vesztes vagy győztes mód, vagy mi az igazság az Amway-nél? Új év, kritika helyett egyszerűen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük