Northland sportruházat

A márka tesztig nem jutottunk, de egy biztos, hogy a drága áruk mögött van múlt. Sportolni jó, sportolni érdemes, egyetlen forint haszon sincs belőle közvetlenül, de áttételesen gondoljunk a mi vízilabdásainkra vagy a spanyol focistákra. A sportolók előre lendítik a társadalmat, a jókedvet.

A tavasz a tökéletes évszak hegymászáshoz és ennek örömére a Northland márka egy egyedi gyűjteménnyel köszönt melyben nadrágok, kabátok és kiegészítők várnak arra, hogy meghódítsd bennük a csúcsot! Egy különleges alapanyagokból készült Northland termék tökéletes választás azoknak akik szeretik az adrenalint érezni vérükben. Profi vagy amatőr sport, hegymászás, kemény túrák vagy egyéb extrém sportokhoz is párosítható.

Angliában is hódít ez az olasz márka, aki járt már Londonban, az kicsit meg is lepődhet a divat sok, még több, rengeteg színűségén.

Ez egy sportruházat divat márka a Dechatlon és Hervis akciókban, vagy outletekben funkcionálisan azonos, olcsóbb termékekhez juthatunk hozzá. A divat színek és a drága, elit elegancia kifejezésére jó a márkanév, ahogy ezt a Columbia esetén már egészen megszoktuk.

Katalógus képek:

Olasz női (és férfi) divat: www.northland.it. Weboldalas katalógus és ismertető gyermek, férfi és női ruhák: www.northlandfashion.com, www.northlandmarine.com. Olasz árkereső: www.pagineprezzi.it.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Spirit – X-Faktor fiatal csapat

Spirit az X-Faktor táborban összeállt csapat: Lőkös Kinga, Galambos Péter és Kelemen Örs. A formáció, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.