Nőtt a gyermektelen nők száma, itt és errefelé

A statisztikák az egész ‘fejlett’ Európát a történelem süllyesztője felé viszik. Közben némi reménysugarat adnak a 70′-es évek gyermekei és az őket követő unokák hamarosan.

Elképzeltek egy olyan szállodaláncot, ahova nem léphet be fekete, mozgássérült, kövér vagy idős ember. Felháborító? Pedig világszerte egyre több hotel van, ahonnan nemcsak kitiltanak egy jelentős embercsoportot, tulajdonosok arra is garanciát vállalnak, hogy a pihenni vágyó még csak találkozni sem fog velük. Nem bőrszín vagy fogyatékosság alapján diszkriminálnak, a gyerekeket utasítják ki. Las Vegas után ‘szabadon’!?

Európa még nem teljesen Amerika, de a gazdag Ausztria, Németország, Anglia, Hollandia vagy Franciaország lakossága is lassan (vagy már ténylegesen) távoli kultúrák leszármazottja (fia, lánya).

A 60-as évek szülöttei elkezdtek nyugdíjba vonulni, így óriási teher szorul egyes rosszabb pozícióban lévő térségekre, emberekre.

Az élet egyetlen értelme, legnagyobb öröme, egyetlen maradandó alkotása a gyermek, erre korunk haladó kutatócsoportjai (biológus, matematikus és fizikus professzorok hada) pár évvel ezelőtt jött rá. A többi dolog, szellemi vagy anyagi, egyaránt múló illúzió. A legtöbben így is szándékosan nem szülnek, kicsúsznak az időből. A gyereket tudatosan nem vállalók csoportja (nem csak szingli, egészséges testű párok is vannak), kisebb iparág épül a kiszolgálásukra. A legjobb fogyasztó az egyedülálló nő, a másik az egyedülálló férfi, a gyerekek és a gazdag nyugdíjasok követik őket. Érdekes atomkatasztrófa ez, több mint világháborús (százmilliós) áldozattal 20 éves ciklus alatt.

Egyesek nem bírják elviselni a gyerekek közelségét. Morbid?

A föld lakossága és más földi adatok: www.worldometers.info. Megdöbbentő adatok, születés és halálozás, egészség és természet, pénz és időjárás, illetve információs társadalmi nyalánkságok.

A népességfogyást serkentették, hirdették, hirdetik, népszerűsítik a mai napig. Magyarországon a kivándorlás erre rátett egy lapáttal, nyugodtan tessék félmilliót levonni a látott értékekből: hu.wikipedia.org/wiki/N%C3%A9pess%C3%A9gfogy%C3%A1s_Magyarorsz%C3%A1gon.

Németországi születési statisztikák 1946-2009: bevoelkerungsrueckgang-demografie.blogspot.com/p/gesundheitswesen-und-altenpflege.html.

Kapcsolódó népszerű cikk: valasz.hu/itthon/panikriado-a-35-ev-felettieknel-100218.

Mentsük meg lelkeinket! Okosan szokjunk le a művi dolgokról, buta fogamzásgátlókról és a jólét (karrier és pénz) hamis illúzióiról!

Szépek maradhatunk, sőt csodálatosak három gyermek után is, nem csak az aktívan sportoló és extrán jó adottságú és jómódú anyukákra gondolok itt.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

TB fizetés egyénileg mennyi itthon és külföldön

A TBJ (eü.) hozzájárulás fizetése egyénileg hogyan oldható meg, erre kerestük a választ. A munkanélküliség …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.