Nyereményjáték: wellness, divat és nyaralás

Írj te is hozzászólást vagy like-olj az oldalsávon! Mosolyogj! Ha többet szeretnél (ingyenes cikket PR, életmód stb. témában), akkor lépj kapcsolatba velünk a nyereményekért! Pályázz egyszerűen!

Gyors regisztráció ITT:
divat-trend.com/reg

A lelkes közreműködők között vásárlási utalványokat, ingyenes szállást sorsolunk ki. Ha többet írsz, akkor az esélyed is többszörös a nyereményekre.

Magyarországi szálloda nyereményjáték: www.szallodak.hu/nyeremenyjatek_reszletei.php, wellness, kirándulóhelyek és szép városok híres látnivalókkal.

Új vélemény, minőség, stílus, életmód és divat: nyereményjáték folyamatosan.

– A jelszót email-en küldjük vissza. Anonym jelentkezés, Hírlevél sem kötelező, egy működő emailcímet elég megadni.

Ajándékba jár FÉRFI és NŐI DIVAT utalvány.

Miért pazarolná idejét a sorban állással egy zokni, márkás alsónadrág, póló vagy ing vásárlás miatt? Miért fizetne többet a már jól megszokott nagy márkákért? A stílus, az elegancia házhoz jön.

Könnyű, otthonról végezhető szellemi munkát keresel: Cikkírás fizetésért, nyereményekért ITT.

A 2009-ben indult Divat-trend.info online vélemény magazin és blog. Partner a szabad utazási élménybeszámoló, szállás segítség blog: Nyaralás szálláshelyek és repülőjegy tippek, hotelkereső, akciós utazás és élménybeszámolók, értékelések.

Írj egy divatmárkáról, üzletről, termékről vagy bármi más divatos, érdemes témára hívd fel a figyelmét a többieknek! Vagy csak szólj hozzá egy témához, kedvezményekre jogosító kupont nyerhetsz. Légy aktív, írj bátran!


A Life Management Program Kft itt is csak véletlenül jött szóba, ha bármi észrevétele van, vagy egy új témát tud felvetni, akkor várjuk üzenetét.

Ékszer karóra és nyereményjáték képek:

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

WINE&FASHION Egri Bikavér 2011

„Divatba hozzuk a bort!” – Divattervezői pályázat A WINE&FASHION szervezői pályázatot hirdetnek fiatal divattervezők részére. …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.