Nyitrai Erika: Az érintés hatalma

Nem is kérdés, hogy ételre, italra és levegőre mindannyiunknak szüksége van az életben maradáshoz. Azt azonban csak kevesen tudják, hogy az érintésnek is hasonlóan fontos szerep jut. Pedig ha jól megfigyeli az ember, akkor látható, hogy mindennapjaink szerves részét képezi. Puszi, kézfogás, simítás, ölelés, masszázs és még sorolhatnánk, hogy mennyi féle formája van.

Tudományos kutatások is alátámasztják azt, amit mi magunk is érzünk, hogy az érintés teremtő és életben tartó szükségletünk. Elég csak megnézni bármelyik valóság showt. Teljesen ismeretlen emberek összezárva rövid idő után elkezdik ölelgetni, simogatni egymást. És itt nem azokra gondolok, akik esetleg később majd egy párt alkotnak.

Nyitrai Erika könyve azoknak szól, akik szeretnék bővíteni érintési kultúrájukat és ez által jobb életminőséget teremteni maguknak és az őket körülvevőknek. Ajánljuk ezt a könyvet azoknak a szülőknek és leendő szülőknek, akik szeretnék, ha gyermekük megkapna egy plusz töltetet az élethez, azoknak a felnőtteknek, aki saját és párjuk életét szeretnék még jobbá tenni az érintés hatalmát felhasználva!

Az Érintés hatalma című könyv Dr. Prof. Bagdy Emőke ajánlásával került a boltok polcaira, ami azt hiszem, hogy az egyik lehető legjobb garancia arra, hogy érdemes elolvasni!

Veronika

 

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Noni Juice – gyümölcs és ital

A Noni Juice italt már több mint 10 éve, hogy először megkóstoltam 2001 derekán, és …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.