OBI áruház – vélemény fórum-blog

OBI, “A lakásból otthont” rövid dallamos szólamát már sokszor hallhattuk. Még mindig divatos, és mondhatjuk, hogy a maga módján menő az OBI barkácsáruházakba járni. Jó kínálat, elfogadható árak és valós akciók keresik a vevők bizalmát vagy elégedett mosolyát. A katalógusban szereplő termékeket tényleg megtaláljuk a legtöbb üzletben, és nem kell mindig az első napon rohannunk, ha egy fontos kellék/építőanyag beszerzését akarjuk náluk intézni.

OBI áruházak Budapesten, címek:
– Fogarasi út
– Bp., Váci út
– Tálas utca
– Újpest
– Soroksári út
– Savoya park (Budafok)

vidéki üzletek Magyarországon:
OBI Győr (új, 2013 márciustól)
– Siófok
– Budaörs
– Szeged
– Miskolc
– Kaposvár
– Eger
– Veszprém
– Békéscsaba
– Tatabánya
– Dunaújváros
– Nagykanizsa
– Szolnok
– Sopron
– Keszthely
– Nyíregyháza
– Gyöngyös
– Szekszárd
– Kecskemét

Nyitvatartás (2013-ban jellemzően):
Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
Minden OBI áruházra 8-20 8-20 8-20 8-20 8-20 8-20 8-18 . A vasárnapi nyitva tartás kicsit erőltetettnek tűnik, a szezonalitást se kezelik még elég rugalmasan, ilyen jelenleg egy multi cég Magyarországon. Egy pénteki hétköznap is lehetne lazább. Extrém időpontokban is lehetnek sokan a boltokban, de a pénztárak jól dolgoznak általában.

Szolgáltatásaik, szolgáltatás lista: Ajándékutalványok, Bankkártyás fizetés, Festékkeverés, Függönyvarrás, OBI Aura hitelkártya, Házhoz szállítás, Képkeretezés, Méretre vágás, Ingyenes parkolás, Pénz visszafizetési garancia, Áruvásárlási hitel, Vevőszolgálat, SuperShop kártya, Utánfutó kölcsönzés

Online is látható ajánlatok az aktuális katalógusból: http://www.obi.hu/hu/markets/Aktuelle_Werbung/index.html

A választék kiválósága magáért beszél. Egy-egy termék persze drága (például a kis tömegű kiszerelés miatt), illetve egy-egy termékkategóriából hiányzik a magas luxus igényt kielégítő termék:
Építkezés, felújítás: csempék, padlólapok, építőanyagok, faáru, nyílászárók, fűtés, klíma
Lakáskultúra: fürdőszoba-felszerelés, szaniter, konyha, festékek, tapéták, lámpa, elektromos szerelékek, szőnyegek, lakásdekoráció, kisbútorok, polcok, háztartási áru.
Kert: kerti gépek és szerszámok, kertépítés, kül- és beltéri növények (virágok, palánták, magok, csemete fák), kerti bútorok, grillek, kempingcikkek, minden a háziállatoknak, szezonális cikkek, kreativitást ösztönző cikkek.
Műszaki osztály: barkácsgépek, szerszámok, műhelyfelszerelés, vasáru, autó-felszerelés, kerékpár.

Vásárlás a boltjaikban vagy akár nagykereskedelmi megrendelés online is. Fejlődik a világ.

Képek, katalógus fotók:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Szerencsejátékok

Tippmix, Lottó, Totó, Kenó, Sportfogadás, Autónyeremény, Puttó, Skandináv, online kártyajáték vagy pénz-vesztő szórakozás vagy szimpla …

1 hozzászólás

  1. Sárközi Károly

    Katalogus

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.