Oláh Gergő: X-Faktor 2012 győztes

Oláh Gergő: X-Faktor 2012 győztese, akinek a legtöbb rajongója volt, és a legesélyesebb volt az első pillanattól kezdve az élő adást látva.


A salgótarjáni énekes döntése tetszik. Soha többé nem akar az utcán faleveleket gereblyézni közmunka programban. Neked, hogy Tetszik?! 🙂 Illetve te is üzenj neki vagy véleményezd!

Oláh Gergő a negyedik válogatóban került képernyőre az RTL Klub 2012-es X-Faktor műsorában, ahonnan simán tovább lépett, a tábor után az élő showban is találkozunk a 23 éves fiatalemberrel, a két gyermekes családapa igazán nagy tehetség, szerénysége mellett talán a leginkább formálható, így lett Geszti Péter kedvence.

A Kiskegyed olvasói szerint is ő lesz a nézők kedvence, a lányok közül pedig erre a címre Antal Tímea pályázhat, a csapatok sosem voltak igazán népszerűek, de legyünk bizakodóak, hogy közülük is eljut egy a legjobb négyig. Geszti Péter mentor segédje Tiszttartó Titusz volt, egy Duna-parti villában várták a mentor házba jutott hat versenyzőt, akik közül hosszú vívódás után, de egyetértésben választották ki azt a hármat, akiket magukkal vittek az élő showba, az egyik legnépszerűbb pénzt is termelő őszi adásba.

Mindent összevetve a kockázatosabb utat választotta a mentor a többi fiúnál, mert ez őt jobban érdekli, Gergő esetében persze egész másról van szó, ő egy szimpatikus férfi, fiatal srác.

Lakhelye átmenetileg biztosan Budapest marad egy időre, a közmunka programban végzett gereblyézés nem a tehetségi kulcsterülete.

Csinos felesége kicsit naivan nyilatkozott, de részben mégis igaza lehet, és szurkolunk nekik, hogy szépen fejlődjön a kapcsolatuk és a kis család védve maradjon a környezet kártékony zajától, a celeb világ nem nekik való, de a színpad az ifjú tehetségé maradhat sok időre.

Vidéken él felesége, bizonyítani akarják, hogy nem minden kapcsolatot tesz tönkre a hirtelen jött siker, egy népszerű tehetségkutató. Niki nem tagadja, hogy sokkal nehezebb az életük otthon, amióta férje Budapesten él, az X-Faktor-házban (~ 3 hónap nyár óta). Tudja, hogy a jövőjük szempontjából ezt az időszakot túl kell élniük. Amikor tud, hétvégenként feljön Gergőhöz, és hozza magával a nagyobbik gyermekünket is.

Legjobban a gyerekeknek hiányzik a férfi otthonról, amikor meglátják apucit a tévében, sikítanak, táncolnak és énekelni kezdenek. “Apukám, csak elment énekelni”, mondják most, de később egész más várható.

Gergő NEM marad meg ilyen embernek, ezt mutatja az új frizura, a sok új fellépő ruha, és később majd a lemezek és, koncertek sora.

Végre egy fiatal pár, akik be akarják bizonyítani, hogy nem minden házasságot tesz tönkre fényes és gyorsan jött energia, pénz!

Képek, fotók, videó ajánló alább:

Igazán jó férfi frizura, fiatalos, ápolt, energikus…

A Divat-ikon interjú videója:

Győzike cigány kisebbségi butasága fölé tud nőni, munka párti, elvégzi, amit kell szerintünk. A közmunka fizetés fölé jutni nem túl nehéz, ezt sejthetjük.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Talpbetétek a cipőboltokban

A Deichmann cipőbolt a talpbetétek piacán kiemelkedően jól használható kínálattal szolgálja a vevőit. Legutóbb egy …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.