Organo Gold, több mint kávé egészségünkre

Ganoderma és az Organo Gold

Kávéfüggő vagy? Zombinak érzed magad, ha nem iszol, szinte beteg vagy, vagy csak sima napi megszokás. Ha te is kávézol, és adsz a minőségre, ez a cikk neked szól mindenképpen. Az alábbiakban egy olyan márkát mutatunk be, melynek termékei minőséget garantálnak a kedves fogyasztók számára. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a számos elégedett vásárló a kiemelkedően magasnak tűnő árak ellenére.

Vajon tisztában vagytok vele, hogy a kávé a víz után a legsűrűbben fogyasztott ital? Úgy bizony! Az emberek szerte az egész világon naponta többször fogyasztanak kávét. Az Organo Gold nem csak egy márkanév, annál jóval több. Küldetés az egészségért. Az Organo Gold termékeiben 100%-os tisztaságú, vegyszermentes, a teljes érési időszakot kivárt, bio eljárással termesztett Ganoderma gomba található, melynek egészségünkre gyakorolt pozitív hatása ma már közismert.

Organo Gold

Szinte minden ember iszik reggel kávét, teát, capuccinót… Sok pénzt fizetünk táplálékkiegészítőkre (étrend kiegészítő), vitaminokra és egyéb termékekre, melyektől egészségünk megóvását, javulását reméljük. Most lehetőséged van olyan minőségi termék fogyasztására, amely magában foglalja mindazokat a hatóanyagokat, amelyekre eddig rengeteget költöttél…

Az Organo Gold kávéja kiváló minőségű, ízletes ital. Nem tartalmaz mesterséges színezőanyagokat és tartósítószereket. A benne található Ganoderma gomba segít megtisztítani szervezetünket a felhalmozódott méreganyagoktól, lúgosít, továbbá erősíti az immunrendszert. Javítja a szervezetünk általános állapotát, és fokozza az öngyógyító képességét. Segít abban, hogy megőrizzük egészségünket. Ezen kívül még számos jótékony hatása ismert. Mellékhatások nélkül, ~150 jó hatású antioxidánssal, érdemes megkóstolni, nem úgy mint az energiaitalok 95 %-át, ami egyfajta cukros műanyag.

Az Organo Gold egy világméretű család, amely napról napra növekszik és gyarapodik. Egy gondoskodó és nagylelkű család, akik meggyőződéssel vallják, hogy a Ganodermát a világ minden részén meg kell ismerniük az embereknek. Az Organo Gold termékeihez elsősorban a hálózathoz (MLM értékesítés) való csatlakozással vagy ismerősön keresztül lehet hozzájutni. Az Organo Gold terjesztői hálózata Magyarországon folyamatosan és rendkívül dinamikusan épül 2012 év vége óta. Csupán rajtatok múlik, hogy élni akartok-e a csatlakozás lehetőségével. Nem kell mást tenni, csak megkínálni barátaidat, ismerőseidet az Organo Gold kávéjával. A többit már a kávé intézi!

Ha így folytatják akkor a mindennapi magyar hírek, a közéletünk részévé válnak hamarosan.

Lássuk tehát milyen termékeket kínál az Organo Gold:
• Black Coffee
• Café Mocha
• Café Latte
• Gourmet Hot Chocolate
• Organic Green Tea
• Café Supreme

Magyarországi weboldal: www.og-hungary.com. Az Organic Mission sok-sok korábbi vezetője van itt most, építi saját és mások üzletét, egészségét.

Árak, termékek:
www.organogold.com
www.alternativehealthcompany.com.

Fotók, katalógus képek ízelítőnek

Ganoderma gomba, pecsétviaszgomba, magyar riport videó 2009-ből, kínai ősök és távoli országok “gyümölcse”:

Többen emlékezhetnek rá, hogy már 2007-ben elkezdték a terjesztését Magyarországon, akkor viszonylag amatőr üzleti és marketing módszerekkel: kavesmunka.lapunk.hu. DR Chen, Gano Excel, 1995 óta Malajziából kiindulva.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Diplomás minimálbér, fizetés, átlagbér 2013, 2014

Diplomások fizetése a szemléletváltás tengerének közepén. Elnézést az eltűnt képekért, adatokért, a 2013-es weboldal költöztetés …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük