Palvin Barbara szupermodell

Palvin Barbara és Justin Bieber, miért ne ezzel kezdenénk, amikor a TV-ből is ez jött 2012-ben a bulvár kacsa villanások tébolyában novemberben. Nekem tetszene, ha egy ilyen férfi (fiú) tini sztár komoly párkapcsolatba kerülni egy magyar szépséggel, de ez még a jövő zenéje.

Az entertainmentwise.com cikkje szerint Selena Gomez szóhoz sem jutott, mikor kiderült, Justin Bieber közös programot szervezett a Victoria’s Secret bemutatón szerdán debütáló magyar modellel. A szerdai háttér beszélgetés és közös fotók után a páros csütörtökön megnézte a Broadway-n az Oroszlánkirályt, elkísérte őket Bieber legjobb barátja, Lil Twist is. Palvin és Bieber külön érkeztek a színházba, és készült róluk olyan közös kép, melyen azokat a ruhákat viselik, amiben a színházba érkeznek.

Ki Palvin Barbara barátja? Vagy barátnője, ha a lányokat szereti? Szurkoljunk, hogy értékes és mélyen is tartalmas kapcsolatra leljen ebben a felületes és eltorzult világban!

a fiatal celebek

Palvin Barbara fotók, szép fehérnemű képek 2013-ig. Egy ilyen borzasztóan dögös, ráadásul erotikusan túlfűtötten viselkedő csaj tényleg figyelemre méltó a legfelsőbb celeb férfiak körében is.

Barbara Palvin Justin Bieber kacsa hír

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Organo Gold, több mint kávé egészségünkre

Ganoderma és az Organo Gold Kávéfüggő vagy? Zombinak érzed magad, ha nem iszol, szinte beteg …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.