Párkapcsolat elérése: férfi hódítás, csábítás

A párkapcsolat elérésénél a nőnek kell a férfit elcsábítania jó értelemben. Kegyetlen ezt kimondani, rengeteg a kellemetlen érzés és félreértés ez ügyben, ezek tények.

2013-ban még mindig le vagyunk maradva, a liberalizmus nagy pofonja utána persze előre indulunk a jelek szerint, és születnek a gyermekek szép magyar családokba itthon is.

Egyre több nő rájön a mai ‘modern‘ világban, hogy a férfi hódítást tanulni kell, bármilyen meglepő erre drága tanfolyamokat szerveznek szerte a világban, máshol a népi bölcsességek által teljesen ingyenes. Az alap elméleti tudás nagy része ingyenes hírlevelekből és könyvekből is elsajátítható magyarul (angolul vagy németül), ami után gyakorlással a gésák szintjéig emelhetjük a tudásunk a finom nőiesség terén, mégis abszolút magyarok maradunk.

Egy párkapcsolat kialakulása mindkét ember számra nagy odaadást jelent. A felnőtt férfi hódítása legyen kemény munka, ahol mindkét fél odateszi magát szellemileg is? Milyen a jó csábítás? Szerencse kell vagy valami más egy hosszútávú kapcsolat megalapozásához?

Görcsös kapcsolat helyett, felületesség helyett lazán a mélységekig – fotó:

Hogyan ismerkedünk a mindennapi életben? Egy nő és a férfi találkoznak, kellemes a környezet, vagy jó a társaság, és kialakul a szimpátia. Verbális és más kommunikáció, mimika, kacérság és bájosság – a cél ezerféle energiát mozgósíthat. A vágy izzani kezd, szikra röpül a levegőben, egy férfinél 30 felett is percek alatt kialakulhat a gátakat nem ismerő vágy (például tánc közben, de más fizikai közelség közben is lehet ez). Ha mindketten hatalmas erő vonzásába kerülnek, az ösztönt fékezni érdemes. Miért? Nem érdemes az első vágy ösztönzésére hallgatni? Tegyük meg ezt az első lépést nőként, és meglátjuk, hogy mi lesz a következménye!

Mit okozhat egy hirtelen összehozott csók vagy aktus?

A férfi kezdetben örül, kielégült a vágya. Tetszik a nő, nagyon büszke a hódítására. Érzi a magabiztosságoz, a társaság elismerését, sikeresnek bizonyult egy trófeagyűjtés. Az öröm mégsem abszolút felhőtlen. A férfiak gondolataiba bekúszik gyakran a gyanakvás. Miért tette meg az első (vagy második) alkalommal, alig ismerjük egymást. Talán ezt máskor is így szokta, ezt mással is megteszi. Van, aki attól is fél, hogy akivel ilyen könnyen lehet testi kapcsolatba kerülni, később megcsalhat. Ettől fogva megjelenhet a bizalmatlanság vagy egy bizonytalanság, később jó ideig nem biztosított a kapcsolat stabilitása.

A férfi jobban szereti a harcos hódítást, ha komoly kapcsolatra, harmonikus, közös életre vágyik. Egy laza nyári összemelegedésnél elbizonytalanodhat a nőben, meginoghat a hite a hűségében, egyesek még féltékenyek is okkal vagy ok nélkül, elvész az összhang, elhidegülnek, végül szétesik a pár.

Figyelem még egyszer! A férfi szeret hódítani. Egy kemény harc utáni győzelem képes fenntartani az önbecsülés (megbecsülés) magas szintjét hosszútávon is. A tinédzser kori skalpgyűjtés után az érett férfi már több dologra is odafigyel. A nő kegyeiért kész harcolni, kitartóan dolgozni, amiben csak apró visszajelzésekre van szüksége. hogy egyre magasabbra kapaszkodhasson, mint a falmászók. Így más lesz a nő értéke, és így magasabb hőfokú lesz az érintés, a testi vágya is fokozódik. Valószínűleg jobb lesz a szerelem beteljesülése.

A túl hosszú udvarlás a nőkre és a férfiakra egyaránt káros lehet!? Amit a legtöbben szintén ismerünk, hogy a túl rövid udvarlás gyakrabban, de szintén nagyon ritkán eredményez hosszútávú kapcsolatot. Írhatnánk, hogy a több tudományos kutatás is bizonyítja ezt, de józan paraszti ésszel és a környezetünkre figyelve is láthatjuk, hogy a felfutás után egy lecsengés van minden kapcsolatban, és egy ideális esetben a csúcspont a nászút, az első szerelmi vallomás vagy az első szuperszónikus sebességgel az egekben szárnyaló szerelmi együttlét közelébe esik.

Hogyan csábítsd, csábítsam el álmaid férfiját? Egy hosszú válasz itt: www.ferficsabitas.com.

Visszafogottan, nőiesen, ERÉNYESEN, háziasan, és anyatigrisként előre!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Diplomás minimálbér, fizetés, átlagbér 2013, 2014

Diplomások fizetése a szemléletváltás tengerének közepén. Elnézést az eltűnt képekért, adatokért, a 2013-es weboldal költöztetés …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük