Paul Kalkbrenner elektro, techno diszkó DJ

Az elektronikus és technozene kedvelőinek nem kell bemutatnunk Paul Kalkbrennert, a DJ Mag hivatalos DJ-világranglistájának tavalyi 62. helyezettjét. A német zenész és producer 1977-ben született, vagyis idén lesz 35 éves.

1999 óta aktív DJ, 2001 óta pedig nyolc albuma is megjelent. Legutóbbi albuma 2011-ben jelent meg, Icke wieder címmel. Kalkbrenner rendszeresen fellép nagy zenei fesztiválokon és koncerteken, emellett a híres zenei klubok állandó fellépője is, szerte a világon. 2010-ben a Bónusz Fesztivál fellépője volt, 2011. november 10-én pedig a SYMA csarnokban lépett fel az Icke wieder turnéja keretében. Leghíresebb és a Youtube-on legtöbbször megtekintett és meghallgatott számai: Aaron, Sky and sand, Dockyard.

2008-ban Paul színészként is debütált, a hazánkban is sikeres Berlin calling című film főszereplője volt, DJ Ickarus néven. A történet szerint a DJ drogozás miatt egy rehabilitációs központban köt ki. Innen nehezen tud talpra állni, életvitelét barátnője is egyre kevésbé tolerálja. A film zenéje természetesen Kalkbrenner alkotása. A sztár 2012-es koncertkörútjának részletei még nem ismertek, de reméljük újra tiszteletét teszi Magyarországon is.

Berlin Calling, induljon a diszkós tánc mozgás!:

Paul Kalkbrenner hivatalos weboldala: paulkalkbrenner.net.

Magyar rajongói oldal: paulkalkbrenner.blog.hu. Magyarországon Balaton Sound: http://youtu.be/bKv72VVDtPg.

A DJ Mag hivatalos DJ-világranglistája: www.djmag.com/top100/detail/2737/7 – lehet, hogy nincs a legjobb 50-ben, de egyedi, kedvelt és a topon van.

Tenoch

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Sciennet Fórum szabad blog a törzsvásárlóknak

NAGYRA NŐTT A VÁSÁRLÓI KLUB Átverés és bukta vagy átalakulás, 2010-2011-2012-ben sokminden kiderült. Kaptam egy …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.