Bréééking:

Pierre Cardin férfias vagy minőségi divat

Pierre Cardin[caption id="attachment_181" align="alignleft" width="222" caption="1960-as évek"][/caption]1922. július 22.-én született Pierre Cardin, aki neve hazánkban is jól cseng.Férfi ingek terén a mostani új kollekció nagyon jó, így érdemes gyorsan körülnézni, a készletek felét már most elkapkodták, a kereskedők a nagykereskedéseket is kifosztották látva az új 2009-2010-es modelleket: Pierre Cardin márkás ingek, rendelés is ITT. Karácsonyra, decemberre alig maradt ebből a kiváló férfi ajándékból.Az 1950-ben alapított márka a világ öt legismertebb franciájának egyikéhez, a párizsi haute couture fenegyerekéhez, Pierre Cardin nevéhez kötődik, aki nem is oly régen, 1997-ben ünnepelte pályafutásának 50. évfordulóját. A ma 77 éves Cardin máig azon neves francia ...

Pierre Cardin

1960-as évek

1960-as évek

1922. július 22.-én született Pierre Cardin, aki neve hazánkban is jól cseng.

Férfi ingek terén a mostani új kollekció nagyon jó, így érdemes gyorsan körülnézni, a készletek felét már most elkapkodták, a kereskedők a nagykereskedéseket is kifosztották látva az új 2009-2010-es modelleket:
Pierre Cardin márkás ingek, rendelés is ITT. Karácsonyra, decemberre alig maradt ebből a kiváló férfi ajándékból.

Az 1950-ben alapított márka a világ öt legismertebb franciájának egyikéhez, a párizsi haute couture fenegyerekéhez, Pierre Cardin nevéhez kötődik, aki nem is oly régen, 1997-ben ünnepelte pályafutásának 50. évfordulóját. A ma 77 éves Cardin máig azon neves francia tervezők egyike, akik megőrizték függetlenségüket, nem olvadtak bele egyetlen nemzetközi vállalatba sem. Sokak szerint ő az, aki a divatot az utcára vitte és megreformálta a férfiak öltözködését. Mára nemcsak a Cardin-nyakkivágás és a gallér nélküli kabát, de az 1991-ben az UNESCO számára alkotott Chernobyl medál és ékszer is összeforrott nevével. Ruháit az egyszerűség és a technika páratlan remekeinek tartják, melyek merész stílusuknak köszönhetően, bizony csak szűk közönség igényeit elégítik ki. Így nem is csoda, hogy a világhírt inkább nadrágkosztümjei és legendás kis feketéi hozták meg számára. A neves designer Vichyben sajátította el a szabómesterség csínját-bínját egy férfiruhaüzletben, majd a második világháborút követően a Paquin divatházhoz szegődött, ahol Jean Cocteau filmjének jelmezterveire is felkérték. 1947-50 között Cardin már Diornál dolgozott, ekkor született korszakalkotó műve is, a földet seprő, sötét szoknyából és hozzáillő, passzentos santung kosztümből álló, úgynevezett „bár” – kosztüm. Első szalonját 1950-ben nyitotta meg, elsősorban a párizsi jelmezbálokra tervezte ruhakölteményeit. Karrierjének igazi lökést a bubble, vagyis buborék ruha adott, sikerén felbuzdulva nyitotta meg első butikját is, az Eve for woment 1954-ben, melyet nem is oly sokára, stílszerűen az Adam for men követett.

ing

ing

Az igazi fordulópontot mégis az 1960-70-es évek jelentették Cardin életében, a divatszakma nemcsak nevétől, űrkorszaki stílustól is hangos volt, melyet szűk bőrnadrágok, testvonalat követő ruhák, fejhez simuló sapkák, kicsivel később elől-hátul mélyen dekoltált felsők jellemeztek. Ez idő tájt gombamód szaporodtak butikjai is, de háromszor jelölték az Arany Gyűszű díjra az haute couture vonalban elért eredményeiért. Hogy Cardin ma inkább márkanévként van jelen a köztudatban, sem mint húsvér tervezőként, az elsősorban a ’90-es évek termése. Nemcsak ruhái révén, az általa tervezett bútoroknak, melyek legújabb kollekcióját 2000-ben dobta piacra, cipőknek, porcelánoknak, repülőgépnek, ékszereknek és parfümöknek köszönhetően ismerte meg ország-világ a nevét. Jelenleg 900 gyár készíti a földkerekség 140 országában a Cardin termékeket, míg a francia tervező, köszöni, jól van, 1981 óta éttermet, a híres Maximot, valamint színházat üzemeltet. A divatéletbe két éves kihagyás után 1996-ban tért vissza, de fenn tartja magának a jogot, hogy kizárólag privát ügyfelei számára tervezzen a jövőben, átadva helyét a fiatalabb, feltörekvő tervezőgenerációnak. Mottója, hogy a még ismeretlen, holnap megszülető világnak alkot, vagyis tervezőzsenije egy lépéssel mindig előttünk jár.

Linkajánló:
www.shoe-shop.com/icat/male_c_pierrecardin.
hu.wikipedia.org/wiki/Pierre_Cardin
http://www.pierrecardin.com/ (angol és francia) – egy új világ, sokkal több mint  csak a divat ruházat.

ing nyakkendővel

ing nyakkendővel

A Pierre Cardin ingek már nem olyan divatosak, de a minőség sok mosás után is bizonyítja, hogy érdemes megbecsülni a legjobb ruháink. Egy ing nagykereskedés vezetője mondta, hogy férje 8 db inget hord (egy év alatt). Neves márkák, és más gyártók és a kínaiak is a közepes minőséget hozzák, ami jobban pörgeti a kereskedelmet. Érdemes kicsit visszavenni a tempóból, és a fontos dolgokra koncentrálni, és a Plazak túlfűtött látogatása helyett egy másik út a minőség megbecsülése. Minőségi férfi divat webáruház, WEBSHOP rendeléssel házhoz szállítással elérhető jó árakon.

Egy akciós ing már 5000 Ft-tól elérhető, egy csúcsminőségű új ing ára kb. 30.000 Ft.

Pierre Cardin néven számtalan terméket forgalmaznak. Így sokszor látható még babakocsi, baba etetőszék, parfüm és mobil tokok is. A Pierre Cardin nem egy gyártó, ez egy minőségi garancia, márkanév és védjegy egyben.

Pierre Cardin

Pierre Cardin

Ezeket a cikkeket is ajánljuk:

További cikkeink...

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

  • pierre cardin ingek

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*