Bréééking:

Pimkie divat üzletek

A 15-25 éves korosztályt megcélzó, 1971-ben alapított fiatalos márka a francia Mulliez Vállalathoz tartozik, akárcsak az Orsay, a Decathlon, vagy az Auchan.A három alapító úr már a kezdetek-kezdetén forradalmat hajtott végre a textiliparban, új trendet teremtve a divatban hölgyeknek szánt nadrágjaival. Az első Pimkie márkakereskedést a rákövetkező esztendőben, 1972-ben nyitották meg Franciaországban. A fogadtatás jobb nem is lehetett volna, így az alapítók rohamos terjeszkedésbe kezdtek. 1986-ban már 100 boltjuk üzemelt Franciaország szerte. A nemzetközi piacot 1988-ban célozták meg. Lábat vetettek Németországban, Belgiumban és Spanyolországban is. Ezt követve pedig megnyitották első üzleteiket Olaszországban, Svájcban, Luxemburgban, Ausztriában, Hollandiában, Portugáliában. Mára a 650 ...

A 15-25 éves korosztályt megcélzó, 1971-ben alapított fiatalos márka a francia Mulliez Vállalathoz tartozik, akárcsak az Orsay, a Decathlon, vagy az Auchan.

A három alapító úr már a kezdetek-kezdetén forradalmat hajtott végre a textiliparban, új trendet teremtve a divatban hölgyeknek szánt nadrágjaival. Az első Pimkie márkakereskedést a rákövetkező esztendőben, 1972-ben nyitották meg Franciaországban. A fogadtatás jobb nem is lehetett volna, így az alapítók rohamos terjeszkedésbe kezdtek. 1986-ban már 100 boltjuk üzemelt Franciaország szerte. A nemzetközi piacot 1988-ban célozták meg. Lábat vetettek Németországban, Belgiumban és Spanyolországban is. Ezt követve pedig megnyitották első üzleteiket Olaszországban, Svájcban, Luxemburgban, Ausztriában, Hollandiában, Portugáliában. Mára a 650 Pimkie márkakereskedés egész Európát behálózza, évi 60 millió vásárlót szolgálnak ki bennük. Több mint 6500-an tesznek azért naponta, hogy a Pimkie eddig elért eredményei kézzel foghatóak legyenek.

A márka szlogenje, az „Érezd a Pimkiet” is azt a fiatalos és friss divatfelfogást állítja középpontba, melyet a cég ruháin keresztül szeretne sugallani. A jól csengő mottó a vásárlóknak egyszersmind azt a lehetőséget is megadja, hogy a kollekciókat szemrevételezve maguk inspirálódjanak az aktuális trendek által. A narancsos, pinkes árnyalatokkal körbeírható életérzésre a Pimkie katalógusaitól kezdve, üzleteiben is próbál reflektálni, így a bútorok és tapéták színére és stílusára is gondot fordítanak az egyes márkakereskedésekben. Akárcsak az ott felcsendülő zenékre, vagy a kollekciókat uraló mindig friss szín- és formavilágra, mely épp a legkifejezőbbje a Pimkie által sugallt feelingnek, amit a világ fiataljai, éljenek a földgolyóbis bármely pontján is, tökéletesen magukénak éreznek.

A frissesség jegyében 2009 nyarán a Pimkienél külön strandkatalógussal is előrukkoltak, melyben a retro életérzésre reflektáló, geometrikus motívumokkal ékített trikinitől, a batikolt hatású és barackos rózsaszínes bikinin keresztül, a kosaras türkizben játszó kétrészesig minden trendi darabot fellelhetünk. A kínálatból persze a klasszikus fekete sem hiányozhat, nyakba csomózható, háromszög felsőrésszel. Ahogy az etno áramlat égisze alatt beszüremlő hímzett motívumos fekete és fehér bikiniket sem kell nélkülöznünk. A szemrevaló fürdőrucik további előnye a baráti ár, átlag 7500 forintért magunkévá tehetjük őket. A fürdőruhákon túl a strandkínálat választékát gazdagítják a falatnyi sortok – farmer vagy hajtókás fehér és lila -, melyeket egy szegecses bőrsaruval igazán naprakésszé tehetünk. És ha már napsütés és fény, hőség, jó, hogy a Pimkie a vastagkeretes napszemüvegekről sem feledkezik meg. Állatmintás szárral igazán mutatósak az általa kínált okulárék.

A teljes tavaszi-nyári kínálat meghatározó stílusjegyeire is az etno és a retro vonulat nyomja rá a bélyegét. A letűnt hippi korszak virágleányait idéző, mellnél húzott, lefelé bővülő hosszúruhák mellett, az élére vasalt fehér naci, az empire fazonú, spagetti pántos top, az ugyancsak bő szabású, virágékes muszlin blúzocska is játszik a Pimkienél, a bőrmellény és a méretes nyakékek mellett. Aki sportosabban szeretné előadni, a nyomatós pólók, csíkosban játszó kapucnis blézerek, és egyszerű vászontornacipők közt biztos megleli álmai vágyait. Hozzá jöhet a farmer, a buggyos capri nadrág, és a sort is, de egy egyenes vonalú, övvel karcsúsított mini ruhában is egyszerre lehetünk kellőképp lezserek és nőiesek. Már csak egy kis parfümpermet hiányzik, az egzotikus szigetek és a napfény szerelmeseinek ajánlott Pimkie kompozíciók egyikéből s máris kifogástalan harci díszben, no meg pazar illatfelhőben hódíthatjuk magunkévá a nyarat.

http://www.pimkie.com

Legyünk gazdagabbak egy élénnyel. Látogassuk megy egy üzletüket! Pimkie üzletek Magyarországon:

Árkád Budapest
1106 Budapest, Örs vezér tér 25.

Campona
1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43.

Arena plaza
1087 Budapest, Kerepesi út 9.

Agria Park
3300 Eger, Törvényház utca 4.

Reméljük, hogy még nyílik több ilyen vagy hasoló aranyos női divat üzlet.

Pimkie új Pimkie új Pimkie új Pimkie új Pimkie új

Ezeket a cikkeket is ajánljuk:

További cikkeink...

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*