Plasztikai sebészet árak, vélemények

Plasztikai árak 2. (1. rész itt olvasható)

Azért, mert a természet nem áldott meg tökéletes alakkal, még nem kell lemondanod arról, hogy formás legyen a tested.

Mellre szívod? Bánt, hogy túl kicsi a didid, vagy frusztrál, hogy túl nagy?
Az implantátummal végzett kebelnagyobbítás már a komolyabb beavatkozások közé tartozik, így csak akkor célszerű bevállalnod, ha úgy érzed, nem tudsz megbékélni aprócska melleiddel. Ha úgy döntesz, segítesz a problémán, mindenképp hallgass az orvosra, és az implantátum típusának formájának és méretének kiválasztásakor fogadd meg a tanácsát. Magát az implantátumot még leggyakrabban a mell mirigyállománya alá ültetik be, bár terjed az a megoldás is, amelynél a “pótlás” félig az izom alá kerül. Akárhová helyezzék is a betétet, a mirigyállományt nem károsítja. Arra ugyanakkor fel kell készülnöd, hogy a mellplasztikát műtéti hegek nélkül a tudomány mai állása szerint nem úszod meg. A vágások nyoma vékonyan a mell alatti redőben, a bimbóudvar területén, vagy pedig a hónalji redőben bújuk majd meg – attól függően, hol ejtenek metszést. Megesik persze az is, hogy nem az a problémád, hogy a kebleid túl aprók, hanem az,hogy eredetileg ugyan kellő méretűek és formájúak voltak, de vagy a szülés után, vagy pedig egy drasztikusabb fogyókúra miatt megereszkedtek. Ilyenkor a mell felvarrása lehet megoldás – kivéve persze, ha kebleid súlya miatt már a hátad is fáj, hiszen ez esetben nemcsak a felvarrásra, de mellkisebbítő műtétre is szükséged lehet. Alapesetben persze elég a felvarrás, ami jóval egyszerűbb műtét: ilyenkor a megereszkedett kebleket “feljebb helyezik”, a bőrfelesleget pedig eltávolítják. Sajnos a tudomány mai állása szerint ez a beavatkozás sem úszható meg heg nélkül: a műtéti hegek száma és nagysága, valamint azok elhelyezkedése minden esetben attól függ, milyen mértékű a probléma. Ha szerencséd van, megúszod egy mell-bimbó körüli metszéssel. Túlzottan félned persze más esetben sem kell: az ilyenkor ejtett metszések nyoma nem lesz feltűnő.
Ára: 400 ezer és 1 millió forint között.

Lezsíroznád? Megteheted!
Hát igen, azok a bizonyos zsírpárnák, amelyektől hosszas diéta és kitartó testmozgás után sem tudsz megszabadulni.. Igen, jól érted, a zsírleszívás bizony nem arra való, hogy a jelentős súlyfeleslegtől ,egválj általa, hanem arra, hogy “finomhangoljon” ott, ahol a fogyókúra után szükségét érzed. Ez olyannyira így van, hogy az orvosok egyszerre három liternél több zsírt nem is nagyon szívnak le, sehonnan. Ezzel a módszerrel főleg a hasad alsó részét, a csípőtájékod, a derekad, a combod és a feneked korrigálhatod. Magát a beavatkozást ambulánsan, helyi érzéstelenítésben végzik, és mindössze néhány aprócska, maximum egy centiméteres, hajszálvékony vágást ejtenek a bőrödön. Ezek később csak akkor látszanak, ha pár centis távolságról, már-már nagyítóval vizsgálod a bőrödet. Jó, ha tudod, hogy műtét után néhány hétig kompressziós ruhát kell viselned, de persze csak az érintett területen – ez nem is baj amúgy, mert a beavatkozás után még jó darabig úgy nézel ki, mint akit alaposan összevertek.. Ezért azonban kárpótolnak a gyógyulás utáni – remélhetőleg – tökéletes idomok.
Ára: 70-200 ezer forint.

HEGSZÉPÍTÉS

plasztikai beavatkozás előtti hegA plasztikai sebészet segítségével régi hegeid is szebbé tehetők. A hegkorrekciós műtéteknél a csúnya hegeket kimetszik, majd ezután speciális kötést tesznek a műtött területre. Ezt nagyjából 10-14 napig nem érheti víz. Ezt követően, a cél érdekében, speciális, hegesedést elősegítő krémet is kell használnod. További érdekes leírások: A plasztikai sebészet portálokon a cikkek és fórum vélemények sokat segítenek.

Vélemények fórum:
– “Pécsen dicsérik a Da Vinci klinikát”
– “Dr. Debreczeni Béla kiváló orvos”
– “Dr Seffer profi, de az árát is megkéri”
– “Dr. Kovács Hedvignél csináltattam mellplasztikát és felső szemhéjat”
– “Dr Molnár Miklós Budapesten jó.”

Kérdés: Pécsett, Győrben, Szegeden, Miskolcon, Kecskeméten, Székesfehérváron és Sopronban és Debrecenben ki még a jó?

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Diplomás minimálbér, fizetés, átlagbér 2013, 2014

Diplomások fizetése a szemléletváltás tengerének közepén. Elnézést az eltűnt képekért, adatokért, a 2013-es weboldal költöztetés …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük