Póker átverés vagy pénzkereset

Írok nektek egy cukit ma ide. Aki játékos kikapcsolódást keres, az gyakran pókerezik manapság Magyarországon a haverokkal, vagy rosszabb esetben online tölti az idejét így, ami többnyire függőséget és antiszociális viselkedést okoz (rövid, közép vagy hosszútávon). A kártyajáték maga jó, az hogy teljesen vesztes lapokkal is nyerhetünk a póker nagy szépsége, győztesnek tűnő lapokkal is egyedül maradhatunk, ami olyan szintű élettapasztalat, amire egy fejlődésben lévő gyermeknek szüksége van. FREE, játékpénzzel akár rulett is, később CashFlow, Gazdálkodj okosan és Monopoly! Olvassunk sok igényes forrást a témában!

Egyre többen próbálkoznak a magyarországi szerencse-lovagok közül is a látszólag könnyű pénzszerzéssel.

Nálunk jóval nagyobb egészségügyi gondok is vannak, és eleinte többnyire a munkanélküli értelmiségiek (így fegyelmezettebben játszók ~ 2007) kezdték el az online póker asztalok előtti görnyedést, ma már fegyelmezetlen és képzetlen széles társadalmi rétegek találtak maguknak egy újabb céltalan, hasztalan időtöltést.

Elég volt egyetlen alkalom, amikor véletlenül beszéltem egy online kaszinó rendszergazdájával (2008), és akkor beláttam, hogy vagy teljes tilalom, vagy folytatódik az online kifosztás nagyüzemileg (TV, írott média támogatással). “De a lottón is lehet nyerni!?” – Igen 10-30%.. eséllyel máshol is, de nem véletlenül állami monopólium (adó forma). Nyerni mindig kell valakinek, ez a rendszer része, szinte teljesen ingyenes marketing.

Akit átverni sem kell, hanem magától beleugrik dolgokba, annak inkább segítő kezet nyújtsunk! Adjunk neki játékpénzt és élményeket, így segítsük a fejlődést! Szociális érzék.

A véletlen leosztásokban hihetünk, sőt ennél (rendszer megbuherálás) már régóta sokkal jobb (kifinomultabb) biztos profit szerzési módszereik vannak a nagyra nőtt póker-kaszinó és fogadási oldalaknak. Az éhségük nem csökkent, és a jó marketingnek köszönhetően sokan még a tőzsde helyett is itt bukták el a valahonnan szerzett millióikat, akár teljes vagyonukat is, és amikor már segíteni nem lehetett, akkor derült ki a dolog…, szabályozatlan jogi környezetben :(.

50-100 milliós bírságokat, olykor komplett site bezárásokat hogyan tudnak túlélni ezek az online játék (kikapcsolódás) cégek? Kis matematika, amiben hozzáadjuk a sok-milliós TV, rádió és újság kampányaikat is, és beláthatjuk, hogy egy újabb semmi jóra nem vezető mocsárba tévedtünk.

A Gugli kereső egyelőre nem tiltja ki az online kaszinók többségét, szemet huny a “Drága”, szerencsére a felnőtt tartalmak (XXX 18++) terén némileg jobban igyekszik elfedni a dolgokat, de egy-két kattintással ott is minden elérhető könnyedén.

Milyen idősnek kell lenni a pókerezéshez? Mennyi időt érdemes naponta játszani a pókeres pénzkereséshez? Sok-sok felesleges kérdést megspórolhatunk.

Kivétel erősíti a szabályt, van aki szeret játszani, és ügyes programozóként létrehozott ingyenes online játéktermet, de nem 1999-et írunk, és látjuk, hogy hová vezettek fegyelmezetlen, szabályozatlan folyamatok a pénzvilágban.

Szórakozz magaddal, vagy küldj önzetlen szeretetet! Érted.

Sokat nem kell magyarázni tovább, kiváló angol cikkeket találunk a témában: lásd. pl.: claesjohnson.blogspot.com/2010_10_01_archive.html, a minőségi, tudományos blogok is megemlékeztek a témáról. A játék és a kultúra fejlettsége szorosan összekapcsolódnak. Téves világkép (képzelgés), fogyasztói társadalmi túlkapások, a válaszok mind-mind megvannak.

Magam is függő voltam, gyógyultnak lenni öröm. No, picit finomabb dolog 21-22 évesen az online sakk, de káros szenvedély volt az is. Ma inkább sportolok a haverokkal.

Kik a jó fiúk? Egy másik cikk erre is választ keres.

FLOW

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Steve Madden cipő márka divat trendek

Steve Madden amerika egyik legsikeresebb divattervezője, szerinte “A mai divatot az egyéni stílus diktálja. Számomra …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.