Pull and Bear férfi és női ruházat, elit márka

A Pull and Bear 1991-ben alapított spanyol márka, a világ egyik legnagyobb divatcégének, az Inditexnek a tulajdona, akárcsak a Zara, vagy a Bershka. Célcsoportjába azok a fiatalok tartoznak, akik kiállnak környezetükért, közösségük aktív tagjai. Azok a fiatalok, akik lezseren szeretnének öltözködni, a hétköznapi stílust favorizálják, elutasítják a sztereotípiákat, ugyanakkor kényelmesen akarják magukat érezni az általuk viselt ruhákban. A Pull and Bear abszolút kielégíti ezeket az igényeket, a nemzetközi trendeket az utcai és klub divatok hatásaival ötvözve fogalmazza újra a stílust, hogy kényelmes, könnyen viselhető portékákat dobjon piacra s mindezt verhetetlen áron.

Kicsit komolyabb ingek felnőtt férfiaknak Férfi ing rendelés webáruházból online is.

A „divat, ár, minőség” szentháromságát a márka már alapításakor, 1991-ben lobogójára tűzte. Hajtóerejét az adta, hogy divatossá tegye vásárlóközönségét. 1992-ben a Pull and Bear megnyitotta első üzletét Portugáliában. Ekkor döbbentek rá arra is, hogy a globális üzletláncok csak agresszív árpolitikával maradhatnak versenyképesek, és tehetnek szert a későbbiekben vezető szerepre. 1995-ben a márka megvetette lábát Máltában és Görögországban is, ’97-ben pedig Izraelben nyitottak üzletet. Az 1998-as esztendő több jelentős változást is hozott a Pull and Bear életében, ekkor debütált ugyanis az eredetileg férfi holmikra szakosodott márka női vonala, s szintén ekkor dobták piacra XDYE vonalukat is, mely azontúl, hogy sportos és hi-tech ruhákat kínál vásárlóinak, a 21. század kultúráját meghatározó szimbólumokhoz is kötődik, legyen az akár a zene, a technológia, a szociális problémák, vagy a művészeteket uraló tendenciák. Valamint szintén ebben az évben újabb márkakereskedést nyitottak, ezúttal Cipruson.

Az új termékvonal egyszersmind megkívánta, hogy az üzletek arculatán is változtassanak. A ruhákkal összefüggésben az aktuális zenék és videójátékok ihlették az üzletbelsőket is, így vásárlóikban valóban azt az élményt kelthették, hogy a Pull and Bear esetében nem is egy márkával, egy igazi életstílussal állnak szemben. 2001-ben ismét újabb almárka került piacra, a Sickonineteen, mely ugyancsak a fiatal vásárlókat szólítja meg. Ebben az évben, az Arab Emirátusokban, Írországban és Venezuelában nyílt egy-egy Pull and Bear márkakereskedés, majd 2003-ban Andorrában és Szlovákiában.

A fő inspirációs forrást a fiatalság szelleme adja. A Pull and Bear a kezdetektől fogva tudja, hogy szabja saját arcára a fiatalok igényeit, a márka neve mára összeforrt a fiatalos, lezser ruhákkal. Egyedi öltözékekkel ruházzák fel a világ fiataljait, mely darabok mindegyike ugyanazt a nyelvet beszéli, a fiatalok világméretű kultúrájának részét képezve. A Pull and Bearnél nemcsak ruhákat és kiegészítőket terveznek, de megteremtik a tereket is, melyeken keresztül sikerre vihetik termékeik üzenetét és a belőlük áradó életérzést.

Pull and Bear KínaA Pull and Bear ma a világ 27 országában képviselteti magát mintegy 400 bolttal, melyeket mindig a főutcákon vagy a nagy bevásárlóközpontokban találunk, közel 3000 alkalmazottat foglalkoztatnak, akik mind azon dolgoznak, hogy vásárlóiknak elérhető áron biztosítsanak minőségi és divatos holmikat. A Pull and Bear kollekciói képesek hatékonyan reflektálni a divat globalizálódó jellegére, melyet annak a 3000 fős szakembergárdából álló csoportnak köszönhet a márka, akik odaadásukkal, elhivatottságukkal, munkaszeretettükkel a Pull and Beart valósággá teszik. A márka kínálatában a ruhákon és kiegészítőkön túl a női és férfi parfümöket is megtaláljuk.

Ami a 2009-es tavaszi/nyári szezon újdonságait illeti, külön kell tárgyalnunk a női és férfi kollekció darabjait. A szebbik nemre tervezett Pull and Bear kreációk meghatározó színe a kék, mely a spanyol királyi akadémia első meghatározása szerint, a felhőtlen égbolt színe. Ez a szezon a kék minden egyes árnyalatát ismét divatba hozta. Ha a divat világára gondolunk, a kék az egyik leggyakrabban visszatérő szín, mégpedig azért, mert minden bőrtípushoz kitűnően passzol. Ha sápadtak vagyunk a fényesebb kék, ha barnábbak az égszínkék, ha pedig egészen sötét bőrűek a tengerészkék árnyalatok állnak jól nekünk. A Pull and Bearnél a szalmakalaptól a bikiniig bezárólag valóban minden kékben pompázik. Kényelmes tornacsuka, hűvösebb napokra kiskabát, strandra napszemüveg és pólóruha, mindez milyen színben is játszana, ha nem kékben?

A farmer szintén nagy dobása az idei szezonnak. Kivételesen nemcsak a szűkszárú jeansek, a lezserebb, kényelmesek kékfestők is ott vannak a palettán. A farmersortokon és miniszoknyákon túl, különösen népszerűek még azok a buggyos ülepű jeansek is, melyek úgy festenek, mintha barátunk gatyájába ugrottunk volna bele. Talán emlékszünk még, ezt a fazont Katie Holmes hozta divatba, tavaly nyáron. Lábbelik terén, a Pull and Bear tornacipőkön túl, izgalmas sarukat és nyitott orrú, fatalpú bőrszandálokat is tartogat a szebbik nem képviselőinek, melyeket nyugodt szívvel akár munkába, akár egy partiba is felvehetünk.

Ami a férfiakat illeti, esetükben is jöhet a farmer minden mennyiségben. A legnépszerűbb darab címére a koptatásokkal és mosásokkal rongyossá tett vintage farmer pályázhatna, melyet még ütősebbé tehetnek az urak egy lezser gyapjú sapival. Ami a férfipólókat illeti a Pull and Bear idei dobása a geometrikus minta, melyek egyszerű, egyenes vonalú felsőrészeken tűnnek fel. A kereknyakú, fekete és fehér T-shirtöket díszítheti háromszög, kör, vagy négyzetmotívum is. A már emlegetett vintage farmerhez kitűnően passzol az ugyancsak mosott hatású, piszkosszürke tornacsuka, de a lyugatott bőrből készült, világítóan fehér dorkóval sem lőhet bakot az erősebbik nem, ahogy az egyszínű zöld tornacipő is nagyon menő.

Budapesten az Aréna Plázában és a Vörösmarty téren, illetve Debrecenben találunk egy-egy Pull and Bear üzletet.

Spanyol videó(k): http://www.youtube.com/user/pullandbeartv
http://www.youtube.com/watch?v=CGTRCudUCq4

Méghogy nincsenek UFO-k? Látták már az Pull and Bear új kollekcióját? A hétköznapi és kényelmes darabok mellett a távoli lények is üzennek valamit. Cipő, farmer, póló, ing, öv, kabát vagy széldzseki stb. Mindenképpen felismerik, hogy idegen lények vagyunk, ha magunkra öltjük a legújabb darabokat, egy fesztiválon ilyeneket is hordanék. Félreértés ne legyen, a klasszikus és kényelmes, elegáns ill. a szép nőies darabokat is megtaláljuk, a kínálat nagyon színes. Aki nem ismeri, az lehet, hogy tátott szájjal fogja nézni a képeket alább, ez jó felkészülés, mert mégsem az üzletben merevedünk le látva valami érdekeset. Az árak a weboldalukról lettek levéve. Már előre izgulok. Azt látom, hogy változás van a világban, de ekkora és ilyen gyors!?

Végre valami komoly, érdemes átnézni a weboldalukat: http://www.pullbear.com. Webáruház, rendelés jó árakon, teljes katalógus jó minőségű fotókkal, kiváló kínálat.

A Pull and Bear, XDYE már Magyarországon is több bolttal vár minket. A fiatalság és a fiatalosság örök stílus.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Lipóti Pékségek, étel üzletek

Egyre nehezebb a mai világban jó minőségű és egyben egészséges ételeket vásárolni elfogadható áron. Általában …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.