Pulzus mérő óra vélmények

Pulzus mérős óra és egyéb eszközök, hasznuk és hasznosíthatóságuk…ez is szép kis téma. 🙂 A csipogás megvéd attól, hogy túlhajtsuk magunkat? Igen, edzéskor fontos, hogy fokozatosan, apránként terheljük csak magunkat egyre jobban. Kortól függően 170-180-190 feletti pulzust nem szabad fenntartani, mert “kiugrik” a szívünk…

Régen az óra az időt mérte, ahogy a telefon fő funkciója is egymás felhívása, a kommunikáció volt. Manapság már mindkét remek találmánynak az addigi fő funkciója, csak egy lett a számtalan egyéb funkció mellett.

Ma a karórák már elképesztő dolgokra képesek. Vannak számológépes, tv-vel egybeépített, computeres, több időzónás, hőmérős és sok egyéb funkcióval ellátott vagy ezeket mind tudó órák. A telefonoknál is hasonló a helyzet, mert egyes modelleknél még lépésszámlálót is találunk.

Van olyan óra amivel már bankkártyaként tudunk fizetni, de ezek mellett, van olyan funkció ami az egészséges életmód betartásánál és az edzésnél is nagyon hasznos. Ilyenek például a pulzusmérő órák. Természetesen itt sem mindegy, hogy milyet veszünk mert számtalan változat található a piacon az olcsó gagyitól és hamisítványoktól, egészen a tényleg profi, igazi orvostechnikai bizonylattal ellátott pulzusmérő órákig.

Természetesen az igazi jó órák, mint a jó napszemüvegek sem két fillérbe kerülnek. Ha pár ezer forintos eredeti pulzusmérő órát látunk valahol, nem biztos, hogy tényleg az aminek látszik.  A shop.sportolnek.hu/pulzusmero_orak weboldalon sok minőségi pulzusmérő órát találunk és bővebb leírást is olvashatunk a pulzusmérésről és a használatukról. A webáruházukban pedig sok hasonló funkcióval bíró óra közül válogathatunk. Jól ismert márka a régi Polar (kissé luxus), garantáltan jó minőség a Timex vagy a Beurer elfogadható árú és luxus sport karórák.

Neked milyen pulzusmérőd van, volt eddig? Mik a tapasztalataid?

Lili

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amway termékek: szigorú MLM vagy egészség vélemények

Vesztes vagy győztes mód, vagy mi az igazság az Amway-nél? Új év, kritika helyett egyszerűen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük