Radii cipők – Futurisztikus minták és anyagok!

Radii Footwear 2008-ban alakult dél-kaliforniai székhelyű cipőgyártó, elindítva a féktelen szenvedélyű, művészi és magas minőségű varrott cipők és csizmák új korszakát. A meghatározott megjelenéshez nincs korlátozás, a kreatív stílus és a lehetőségek kihasználása a fontos. A Radii cipők célja, hogy meghaladja a jelenlegi fogyasztói elvárásokat, azáltal, hogy minőségi termékeket és kreatív koncepciókat értékesít, a kényelem és az érték szellemében. Futurisztikus minták és anyagok, valamint klasszikus stílus és részletesség jellemez minden lábbelit, amelyek bizalmat sugároznak az ambíciózus és előre gondolkodó embereknek.

Termék fotók, katalógus, kollekció képek 2012 ősz-tél és némi outlet akció:

A farmer anyag sose tudott igazán divatba kerülni, mint cipő anyag. A bőr mindig divat, itt mindenre van jó példa, ez az igazi stílusérzék.

További részleteket a márka hivatalos oldalán találhat: www.radiifootwear.com. Több mint webáruház, online rendelés, sok érzés és stílus minták.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Csobot Adél képek, divat és ének

Csobot Adél nem színész teljesen, de mindenképpen színpadi jelenség valamilyen módon. Ellentmondásos vagy inkább megosztó …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.