Red Hot cipő, bakancs és csizma, csodás

Portugália már évszázadok óta jó minőségű lábbeliket készít. Évtizedes folyamatos fejlődése, a “state of the art” technológia és a design koncepciók eredményeként speciális elismerést szerzett magának. Ilyen a Red Hot is, amely rendkívüli cipészek és mesterek által hoznak létre kiemelkedő műalkotásokat.

Birtokolni a márka cipőit egy érzelmi, szenvedélyes élmény, amely a kultúrákat, a stílusokat és a trendeket fejezi ki. Amikor felvesz valaki egy Red Hot cipőt minden alkalommal a szépség és a stílus jut róla az eszébe.

A cég ígéretei között a szerepel, hogy a vásárló nagynak érezze magát, hogy jól nézzen ki, hogy folyamatosan meg tudnak újulni, kreatívak és innovatívak maradnak, kimagasló tervezési értéket és design tartalmat biztosítanak, valamint kiváló ár-érték arányt adnak termékeikre.

A kollekció nagyon széles lett, különböző igényeket átfogó, ezáltal mindenki megtalálhatja a saját magához illő alternatív anyagokból készült darabokat, amelyek nem csak jól állnak a lábon, de még a környezetet sem károsítják nagy mértékben.

Termék fotók, katalógus, kollekció képek 2012 ősz, tél és outlet:

[gallery]

További részleteket a márka hivatalos oldalán találhat: www.shoesredhot.com/site/en/index.php.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Nőtt a gyermektelen nők száma, itt és errefelé

A statisztikák az egész ‘fejlett’ Európát a történelem süllyesztője felé viszik. Közben némi reménysugarat adnak …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük