Reduline 36 fogyókúra vélemények fórum, árak és áramlatok

A Reduline 36 TV-s reklám (vágyak, álmok lebegtetése meló nélkül elérhetően) kapcsán az első gondolatom (vélemény) az volt, hogy miért nem ——- le az összes embert, aki ilyet gyárt, terjeszt és engedélyez. Vagy mégis megbízható, mire való, és miből van a Reduline?

Három év után sem reklamáltak az erős kritika miatt, jól élnek, így helyes. Másokon segítenek, talán a saját tudtukon kívüli önkívületi állapotban :). Egy kis betegség jól jöhet, ha utána megerősödve, még termékenyebben lépünk tovább (gyorsan).

2014-ben is megállás nélkül, továbbra is vágyhatunk a fogyásra, a karácsonyi plusz kilók után néhányaknál ez logikusnak is tűnhet. Ha lusta vagy, akkor például szerintünk inkább a pocakos életművész (Müller Péter 1ev.hu) anyagait rendeld meg. Megéri tanulni. A komoly elhatározásnál, értékes céloknál fontosabb nincs.

A Medoslim vagy a régi-régi bevált Reduline, mintha ugyanazok a statiszta srácok és lányok akarnának meggyőzni az olcsó tabletták és kapszulák nagyszerűségéről. Katasztrófa, ha még itt tartunk az egészség, életmód, őszinteség, erkölcs és fogyókúra témák kapcsán.

Egy jogilag újszerű (2011. március végi) cégről van szó, amit a lenti TVBrands Kft cégkivonata mutat. Ha nem is jogi úton, de szerintem mindenki megkapja a maga büntetését, akit átlépi a határokat a jó és a rossz keskeny mezsgyéjén.

Hallva azt, hogy német orvosok, még nem lettem meggyőzve. Lehetséges, hogy itt is az van, hogy a mellékelt tájékoztatóban leírják a mellékhatásokat és az egyéb teendőket is. A rákpáncél kivonatot tartalmazó kapszula zsírmegkötő hatású.

Működik vagy nem? Milyen? Hogyan? Mennyibe kerül? Ezek a fő kérdések

A Reduline 36 kapszula működése: “Hatékonyan elősegíti a karcsúságot.”, “Egy kapszula akár 25 gramm zsír megkötésére is képes”, így 3 kapszula beszedése akár 75 grammot is jelenthet. 120 db-os az 1 dobozos kiszerelés, ami így minimum 40 napra elegendő is. Ára 12980 Ft + 1500 Ft kiszállítási díj. 240 db-os kiszerelés 22960 Ft + szállítás.

Mi mást tudunk megvásárolni ezen a ~14500 Ft-os áron? Egészséges zsírégetés segítő finomságok: Narancs: 40-48 kg, Grapefruit 35-40 kg, 2,4-3 kg szárított goji bogyó vagy >29- kg minőségi magyar káposztát. Akkor még nem említettük a Norbi Update termékeket, amik között szintén találhatunk finom és hatékony élelmiszereket, ott árban a határ a csillagos ég, de ‘enni kell mindenkinek’ :), aki nem fénnyel táplálkozik: www.update1.hu/index.php?menu=etlap, ez nem reklám, de az eredményeik (embereknek apró segítség) mérhetőek.

Sok más természetesebb, jobb minőségű étrend-kiegészítő érhető már el Magyarországon a bio-boltokban és a patikákban is. A reklámoknak bedőlni szabad, de mi értelme van? Ahol egy modell és egy fitnesz bajnok álomképét vetítik elénk, a lefogyottak (előtte – before) képeit pedig rossz minőségben és eltorzítva látjuk.

Egy fórum hozzászóló a véleményét elég erős stílusban fogalmazta meg: “Ez mind fos. Kamu. Átverés. Pénzlehúzás. Baromság”. Jómagam is azt gondolom, hogy a német orvosok (valójában gyógyszerészek!!!) helyett a dietetikusok és a fitnesz edzők tanácsaira hallgassunk. Lelkiismeret-furdalás nélkül lehet enni ténylegesen, ha tudjuk, hogy mikor, miből, mivel és mennyit eszünk és iszunk, és tudjuk, hogy mire és mikor hogyan reagál a szervezetünk.

Szintén viszonylag magas árú, természetes alapanyagokat használó és klinikailag tesztelt termékek szakértői tanácsokkal kiegészítve itt organicmission.hu oldalon volt, amíg csődbe nem ment a vállalkozás, a különböző és igazán magas árak, kedvezmények is láthatóak voltak. Online rendelés, házhoz szállítás, vannak ingyenes természetgyógyászati előadások Budapesten és vidéken is a témában. A fogyókúrát érdemes egy életmód váltással és egy professzionális tisztító kúrával egybekötni, igen, ez a minimum az egészségünk érdekében hosszútávon. Diétát mindenki a saját felelősségére válasszon!

Mivel a szervezetnek szüksége van valamennyi zsírra az életfunkciókhoz, a semlegesített mennyiséget a lerakódott zsírból pótolnia kell. Így indul meg a fogyás.

A TVBrands Kft telefonszámát sem láttuk kiemelten feltüntetve a weboldalon. Telefon: +36 – 1 – 5 999 246.

A német orvosok referenciáit végképp nem láttam :))). EU regisztrált “cucc” E-0297, Gyógyászati segédeszköz. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

A Cg.01-09-957641 cégjegyzékszámú TVBrands Korlátolt Felelősségű Társaság (1161 Budapest, Kossuth Lajos utca 37.) cég 2011. április 4. napján hatályos adatai a következők:

I. Cégformától független adatok
1. Általános adatok
Cégjegyzékszám: 01-09-957641
Cégforma: Korlátolt felelősségű társaság
Bejegyezve: 2011/03/19

3. A cég rövidített elnevezése
3/2. TVBrands Kft.
Bejegyezés kelte: 2011/03/19 Közzétéve: 2011/03/31
Hatályos: 2011/03/19 …
5. A cég székhelye (címe)
5/1. 1161 Budapest, Kossuth Lajos utca 37.
Bejegyezés kelte: 2011/03/19 Közzétéve: 2011/03/31
Hatályos: 2011/03/19 …
8. A létesítő okirat kelte
8/1. 2011. március 7.

– kapszula kép, vagy képtelenségek. Csődbe mennek gyorsan, vagy találnak elég beetethető ügyfelet, a választ az élet megadja.

TV reklám részlet :)Videó riport: youtu.be/PunpSYjAMo8. “Nem ettem és sportoltam :)”, a legjobbat tette, de rosszul és nem kitartóan csinálta. A 90 napos diéta is kevés, mert 1-4 év mire a szervezet átáll egy új étkezési és mozgási formára.

Gyűlnek a magyar tapasztalatok, egy újabb TV reklám is megjelent közben: youtu.be/zXED-dHhGGg – 2012-re gondolva, fogadalmak helyett.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

TB fizetés egyénileg mennyi itthon és külföldön

A TBJ (eü.) hozzájárulás fizetése egyénileg hogyan oldható meg, erre kerestük a választ. A munkanélküliség …

3 hozzászólás

  1. ez olyan Shobert Norbert reklamnak tunik, azok a finom update termekek 🙂

  2. Shobert Norbinak sem használt igazán terméke, mert az arca nagyra nőtt. Akkor mi a külömbség? Redulline 36, vagy Norbi update? Szerintem fussunk, ezek meg egyék meg amit föztek.Sokaknak nem tetszett az hogy nyilvánosan sértegette őket az update guruja.

  3. Sport és Diéta

    Van drágább és rosszabb fogyókúra is. Vicc, jó anyag ez a fogyasztó gép: http://youtu.be/A4n6YQE-HCM?list=UUelRSBU3d8DGR04CNNubTdQ

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.