Bréééking:

Retro Jeans ruházat

A fiatal, feltörekvő magyar márkák körét gazdagítja a 2001-ben alapított Retro Jeans. A márkanevet egy magyar-olasz koprodukcióban működő cég jegyezte be, ők forgalmazzák Magyarországon a márka „nagytestvérének", a Replaynek termékeit is. A Retro Jeanshez idén tavasszal csatlakozott Laura Pastrello olasz divattervező is, aki szeretné még fiatalosabbá, vadabbá, dinamikusabbá tenni a tinédzserek körében egyébként is igen közkedvelt márkát, amire Zimány Lindától kezdve Debreceni Zitáig bezárólag sokan esküsznek a honi celebek közül. Ami a márka nyári kínálatát illeti, az erősebbik nem alfa hímjei vékony szövésű, military zsebekkel ékített vagy épp foltrátétes pantallók közül mazsolázhatnak, de ugyanígy szexik és dögösek lehetnek egy testhez álló ...

A fiatal, feltörekvő magyar márkák körét gazdagítja a 2001-ben alapított Retro Jeans. A márkanevet egy magyar-olasz koprodukcióban működő cég jegyezte be, ők forgalmazzák Magyarországon a márka „nagytestvérének”, a Replaynek termékeit is. A Retro Jeanshez idén tavasszal csatlakozott Laura Pastrello olasz divattervező is, aki szeretné még fiatalosabbá, vadabbá, dinamikusabbá tenni a tinédzserek körében egyébként is igen közkedvelt márkát, amire Zimány Lindától kezdve Debreceni Zitáig bezárólag sokan esküsznek a honi celebek közül.

Ami a márka nyári kínálatát illeti, az erősebbik nem alfa hímjei vékony szövésű, military zsebekkel ékített vagy épp foltrátétes pantallók közül mazsolázhatnak, de ugyanígy szexik és dögösek lehetnek egy testhez álló szürke vagy fehér farmerban is, melyet egy övkorcra tűzött ékszerhatású láncos kulcstartó csak még egyedibbé tehet. A hölgyeknek egész világosra koptatott, bővebb szabású hosszú nacikkal és passzentos, valamint ugyancsak bővebb fazonú sortokkal kedveskedik a márka. Utóbbiakhoz telitalálat egy ’60-as éveket idéző, széles, fonott bőröv. A vékony lányok válasszák nyugodtan a testhezálló fehér farmert, mely optikailag előnyös színben tünteti fel vékony vádlijukat, combjukat.
Üzletek címe és telefonszáma a weboldalukon is megtalálható: www.retrojeans.hu.
A budapesti Plazak mellett vidéken is megtaláljuk az üzleteiket:
Így Győr, Pécs, Eger és Debrecen mellett egyelőre a Törökbálinton a GL Outlet  is.
Ill. még Kecskemét, Miskolc, Biatorbágy (Premier Outlets), Székesfehérvár, Zalaegerszeg,  Nyíregyháza, Békécsaba, Szombathely is kínál Retro üzletet.

Ezeket a cikkeket is ajánljuk:

További cikkeink...

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

  • retro divat

Neked mi a véleményed?

Az email címed nem publikus.Minden mezőt meg kell adni. *

*