Ricap cipők: egy portugál férfi és egy nő

Hévízen jó érzés sétálni, főleg nyáron szép időben a fák között a parkban. Egy ilyen túra után a belvárosi üzletsoron találtunk egy jó cipőboltot, ahol több más minőségi (luxus) cipőmárka között feltűnt a Ricap nekem. Valójában megfizethetőek az áraik, de ehhez a külföldi webáruházak kínálatát kell ügyesen átnézni.

Méltán írják róluk, hogy “a Ricap Shoes évtizedek óta jelen van az európai piacon meghódítva az egész világot csodálatos lábbelijeivel“. Cipői minőségi alapanyagokból készülnek Portugáliában, főleg bőr cipők ezek, így tartósak, mellette nagyon kényelmesek is, a hétköznapjaink kedvenceivé válhatnak, nem csak az üzleti és alkalmi viselet részei.

A Ricap lábbelik az eleganciát, a magabiztosságot és elhivatottságot tükrözik. A Ricap állandó, alap modelljei nélkülözhetetlenek egy minőségi cipőüzletből, így válhat egy igényes és tehetősebb férfi egyik legjobb barátjává hosszútávon.

Easyone, szandál vagy papucs, könnyed és boldog lépések, ezek lehetnek velük egy Ricap cipővel.

Gyermek cipők, beltéri, otthoni szoba vagy irodai munka, utcai papucsok, rövid szárú vagy bokacsizma, tényleg szinte minden megtalálható az alap kínálatukban. Óriás méretű cipőket is gyártanak, ami a 47-es vagy akár nagyobb méreteket jelenti.

A női lábbelik kevéssé nőiesek, így egy speciális, erőteljesebb életfilozófiával rendelkező réteget céloznak meg ezen a téren, a kényelem, tartósság és a minőség az első, a szépség, magas sarok ezek után sokad-rendű, másodlagos szempontok.

Katalógus képek, cipő fotó minták 2012, női és férfi :

Hivatalos oldal: www.ricap.pt, a márka és a kollekciók bemutatása ősz-tél, tavasz-nyári lábbelik széles választéka. Magyarországon outlet, olcsóbb készletek is felbukkannak az üzletekben, de előfordulhat, hogy egy új ~ 35 ezer forintos lábbeli kerül elénk, és mégsem tudunk ellenállni a kísértésnek, így ott megvásároljuk, vagy az online rendeléssel kicsit spórolva később kapjuk kézhez. Mi papucsokat 6 ezer forintos ártól találtunk tőlük (outlet, kifutó darabok), amúgy a 20-25 ezer forintos ár is elfogadható egy normál garanciát vállaló üzletben egy télies cipőért, erősebb bakancsért.

Címek, kapcsolat, elérhetőségek, akár nagykereskedelmi beszerzés ügyben is:
Rua S. Mamede
Penacova – Apartado 97
4610-525 Penacova * Felgueiras
Portugal
Tel: (+351) 255 310 910 ill. (+351) 255 310 919
Email: geral@ricap.pt

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Nőtt a gyermektelen nők száma, itt és errefelé

A statisztikák az egész ‘fejlett’ Európát a történelem süllyesztője felé viszik. Közben némi reménysugarat adnak …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük