Rocawear 2013 tavaszi férfi kollekció

A hip-hop egyre jobban feltörekvő stílusa miatt jött létre a Rocawear ruházati cég, amelynek társalapítója Shawn “Jay-Z” Carter. A márka gyorsan elfogadott lett a hip-hopot kedvelő fiatalok körében és a mai napig nagy sikernek örvend. A “The Roc” jelentése határtalanság, globális életmód. A Rocawear nagy hangsúlyt fektet az innovatív design kialakítására, odafigyel a részletekre és a vonzerejét próbálja nemcsak a városi ügyfelekre kiterjeszteni. 10 év telt él az alapítás óta és a márka most éli genezisét. A Rocawear egy domináns életstílus márkává nőtte ki magát, amely széles körű ügyfélkörrel rendelkezik. Azzal, hogy nemzetközi impulzusokat váltott ki a Rocawear stílus, a márka kitolta határait és ezzel nemzetközi jelentőségűvé vált.

A nagy siker révén bővült a kínálatuk is, nem csak fiatal férfi sportruházatot értékesítenek már, hanem megjelent a gyermek és női ruházatok, valamint lábbelik, ékszerek, fehérneműk, fejfedők, táskák és övek gyártásába is belekezdtek. Hatékony üzleti érzékének hála, ma már a Rocawear határozza meg a fiatal hip-hop fogyasztók életmódját.

Termék fotók, katalógus 2013, kollekció képek 2013 tavasz és némi outlet akció, a legfrissebb darabok együtt:

További részleteket a márka egyik hivatalos oldalán találhat: rocawear.com, webáruház, friss kollekciók katalógus ajánlatai, hírek és alap márka bemutatás információk.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Porciókontroll – avagy mitől lesz nagyobb a kisadag?

Porciókontroll Nemcsak az adagok mérete, a tányér színe is számít, hasonlóan ahhoz, milyen ruhát viselünk. …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük