Rocktenors: A verhetetlen hármas?

Alkalmi fellépéseken már túl vannak, színházi darab részletekben szeretnek szerepelni külön-külön is.

Zoltán, Márió vagy Márk nevét fogjuk még hallani.

Táborosi Márk: www.youtube.com/watch?v=nP5ME11ARBQ – Hangokba zárva.

Elsöprő sikert aratott Rocktenors az X-Faktor 2011 válogatóján. A mentorok közül természetesen Nagy Ferót és Keresztes Ildikót nyűgözték le a fiúk. A srácok mindhárman képzett énekesek, így nem is volt meglepő, hogy produkciójukkal sorra győzik meg a mentorokat.

A Rocktenors tagjai Mező Márió, Mező Zoltán és Táborosi Márk mindhárman képzett zenészek, énekesek, a Sziget Színház társulatának oszlopos tagjai.

Mező Márió 1987-ben született, iskolai tanulmányait a Kardos István Általános és Közgazdasági Szakközép Iskolában szerezte.

A szigetszentmiklósi Sziget Színháznál idestova 7 éve énekel, gitározással pedig már 5 éve foglalkozik. Innen Márió életfilozófiája is: “Szíved kitárd, és tépd a gitárt!” Többek között szerepelt a Mágnás Miskában, a Hyppolit, a lakájban, valamint a Jézus Krisztus Szupersztárban is.

Mező Zoltán
Mező Zoltán 1984-ben született, tanulmányait a Kardos István Általános és Közgazdasági Szakközép Iskolában végezte, majd a Goór Nagy Mária Színitanodában szerzett segédszínész diplomát.

Mező Zoltán 9 éve a Sziget Színház társulatának tagja, döntős szereplője volt a Társulat című tévés show-nak, továbbá szerepelt az István a király 25. jubileumi előadásában. Nagyobb szerepeket kapott a Mágnás Miskában, a Kaktusz virágában, a Jézus Krisztus Szupersztárban, a Marica grófnőben. valamint a Csárdáskirálynőben.

Táborosi Márk a Rocktenors harmadik tagja, aki 1987-ben született Budapesten. Márk programtervező informatikusnak tanul az ELTE Informatikai karán. Általános iskolában több évig tanult zenét, 5 évig intenzíven zongorázott, hangképzéssel pedig 2006 óta foglalkozik magánúton. A Sziget Színháznak 2005 óta a tagja.

Márk szinte minden iránt érdeklődik, de legfőbb szenvedélye a színház, a mozi és a számítógép. Ha teheti sok evéssel és még több alvással jutalmazza magát az ifjú tenor.

———————————————————————–

A Rocktenors nevű fiúcsapat immár fellélegezhet egy kicsit, mert tovább jutott az X-Faktor élő adásába. Az Apollo 23 nevű formáció – akik szintén fiúkból állnak – valamint az ikerlányok mellett, ők a harmadik továbbjutó csapat.

Az Apollo 23-al ellentétben, ők csapatként is jelentkeztek a műsorba és együtt vannak a műsor kezdete óta. Az együttes tagjai Mező Márió, Mező Zoltán és Táborosi Márk, mind képzett zenészek és énekesek.

A szigetszentmiklósi Sziget Színház társulatának a tagjai. Mindhárman nagyon fiatalok, de így is elég komoly színházi pálya van már mögöttük. Márió 7, Zoltán pedig 9 éve a színi társulat tagja. Márk, 2005-ben csatlakozott a színházhoz, általános iskolában több évig tanult zenét, 5 évig intenzíven zongorázott és 2006 óta magánúton foglalkozik hangképzéssel.

A fiúk már az első válogatókon is elsöprő sikert arattak. A mentorok közül természetesen Keresztes Ildikót és Nagy Ferót nyűgözték le, mert hozzájuk áll a legközelebb az általuk képviselt műfaj.

A tenorok könnyű szerrel bejutottak a táborba, majd a mentorok házába és most az élő műsor előtti utolsó akadályt is legyőzték. Nem lehet tudni, meddig jutnak el a döntőben, de abban biztosak lehetünk, hogy még sokat fogunk hallani róluk és számukra egy új dimenzió nyílik meg a karrierjük további építésében.

Veronika

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Talpbetétek a cipőboltokban

A Deichmann cipőbolt a talpbetétek piacán kiemelkedően jól használható kínálattal szolgálja a vevőit. Legutóbb egy …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.