ROSALITA MC GEE – kellmese női ruhák

Az élettel teli spanyol márka Rosalita Mc Gee, ami egyből belopta magát a szívembe, színes és fiatalos lendületével egy teljesen új irányzatot adhat ruhatáradnak. A színek, textúrák és minták által inspirált kollekció friss és vidám megjelenést biztosít. A Rosalita tervezőinek nagyon fontos a divat trendek követése mellett, a minőség és a kreatív dizájn, ezt hűen tükrözi a legújabb női kollekció. Gyermek ruhák terén is nagyon jók, abból is adunk pici ízelítőt a lenti képgalériában és videón.

Ahogy a nyaralásban is, úgy bizonyos stílusú ruhákban is a spanyolok a top-ok :).

Ősz-tél és kora tavasz után újra jön a nyár, amikorra a színes ruháik már felkészítenek a pörgésre.

A tényleg mesés katalógus fotók vagy rendelésre csábítanak, vagy megszakad a szívünk egy-egy egyszerre gyermeteg, mégis felnőtt módon kifejező ruhájukért: www.rosalitamcgee.com. Megmaradtak a lila színek is, ami nem baj, mert 2010-2011-re legalább sikerült hozzászokni az ibolyához :).

Hímzett díszítések, egybe ruhák, szoknyák, kabátok és sok-sok különleges darab várja a már élettel teli, és a még több energiára vágyó fiatalos nőket.

Termék fotók, divatbemutatók és katalógus képek 2010-2011-2012:

Divatbemutató 2010-es videó zenével . 2011-ben is nagyon profi, elit divat luxus minőségben:

Tunika, pizsama, hímzett farmer, szép szoknya, mesésen vidám nyári ruhák, elegánsabb koktél vagy estélyi ruha. Sokukat szeretnénk itthon is látni az üzletekben, persze egyelőre leginkább a webáruházak akcióiban tűnnek csak fel. Jók az áraik, ha például az előző évek kifutó modelljeiből vásárolunk.

Gyermekruha videó: www.youtube.com/watch?v=_ZQpRK0eP7Y

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Porciókontroll – avagy mitől lesz nagyobb a kisadag?

Porciókontroll Nemcsak az adagok mérete, a tányér színe is számít, hasonlóan ahhoz, milyen ruhát viselünk. …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük