Rubint Réka, az Alakreform megtestesítője

Rubint Réka Kazincbarcikán született 1978 június 28-án. Személyi edző, különböző fitneszkiadványok, edzésprogramok szerzője. Gyermekei: Lara (2003.10.06.) Norbert (2005) Zalán (2011.03). Férjével, Schobert Norberttel életcéljuknak tekintik, hogy az embereket az egészséges életmóddal, az életminőség javítására, a rendszeres testedzéssel pedig a mozgás örömére neveljék.

12 éve tart aerobik órákat, illetve személyi edzéseket.
A Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Foiskolával párhuzamosan elvégezte a TF aerobic és személyi edzo képzését.

2008. okt. 19-én az IFBB által szervezett profi nemzetközi testépítő versenyen, Ausztriában Fittness Modell kategóriában ezüstérmet szerzett.

Réka /30 éves/ összesen 4 videófilmet jelentetett meg 2002-tol napjainkig.
A “Személyi edződ Rubint Réka 1-3 sorozat” részenként 30 ezer példányban fogyott el, minden alkalommal a DVD piacon listavezető volt.

Legújabb “Napi 20 perc Önmagadért” 25 ezer példánynál tart.

A szépségre is nagy hangsúlyt fektet. 6 db franchise szépségszalonja sikeresen működik, a testmozgás és az étrend szerves része a kezeléseknek.

A Story tévén életmód témakörben két éve saját műsort vezet. 2002 óta minden héten részt vállal Norbi országos nyílt óra programjában. Vakoknak is tart aerobik órákat.
Igazi női terminátor.

2008-ban Rubint Réka lett az év személyi edzője női kategóriában.

2009-tol tart személyi edzéseket a róla elnevezett, új, fitnesz központban.

Személyes programja az Alakreform, amely kompletten foglalja magában az életmódváltáshoz szükséges étrendet és mozgást is.

2002-ben az Update életmód rendszert dolgozta ki férjével Schobert Norberttel, és a rendszer női képviselője lett.

Az Update termékek megtalálhatók immáron 100 üzletben országszerte. Találhatunk közöttük tésztaféléket, édességeket, péksüteményeket, üdítőitalokat, tejtermékeket, dzsemeket, kakaót, salátákat, de még állateledeleket is:) Igaz árban nem az olcsó kategóriába sorolhatók, de akinek sokat ér az egészsége, az úgyis ezeket a termékeket fogja megvásárolni. Több info a pékségekről és üzletekről, illetve a kínálatról: http://norbiupdatepekseg.com/

Videói és Dvd-i:
Add önmagad – Személyi edződ Rubint Réka
Az igényes nők edzésprogramja – Rubint Réka 2.
Kismama- és életmódkazetta
Add újra önmagad
Napi 20 perc önmagadért.

Réka szervez évente Alakreform táborokat is, amik nemcsak a mozgásról szólnak, hanem a kikapcsolódásról és lazításról is. Minden vele kapcsolatos információt, illetve recepteket, videókat, eseménynaptárt megtalálhattok az hivatalos weboldalán: www.rubintreka.hu.

Réka sok mindent elért már, láthatjuk ebből a kicsi összefoglalóból is, ugyanakkor a vélemények megoszlanak róla, mint általában a híres emberekről…vagy celebekről. Sokan elítélik őt a kinézete, vagy stílusa miatt, ugyanakkor sokkal több támogatója van, mint ellenlábasa.

Az biztos, ő az életét a sportnak és az egészséges életmódnak szentelte, továbbá feltett szándéka, hogy a mi társadalmunkat is “átnevelje” erre a gondolkodásmódra. Tehát a sok rosszakarónak kicsit el kéne gondolkodnia magában, mert szerintem a sok rágalomnak elég komoly irigység alapja van…

Képek Rékáról:

Ingyen DVD letöltések is vannak az interneten, a hivatalos árakat a weboldalaikon, webáruházukban megtaláljuk.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Organo Gold, több mint kávé egészségünkre

Ganoderma és az Organo Gold Kávéfüggő vagy? Zombinak érzed magad, ha nem iszol, szinte beteg …

1 hozzászólás

  1. Nagyon klassz!Reka

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.