Rubint Réka, az Alakreform megtestesítője

Rubint Réka Kazincbarcikán született 1978 június 28-án. Személyi edző, különböző fitneszkiadványok, edzésprogramok szerzője. Gyermekei: Lara (2003.10.06.) Norbert (2005) Zalán (2011.03). Férjével, Schobert Norberttel életcéljuknak tekintik, hogy az embereket az egészséges életmóddal, az életminőség javítására, a rendszeres testedzéssel pedig a mozgás örömére neveljék.

12 éve tart aerobik órákat, illetve személyi edzéseket.
A Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Foiskolával párhuzamosan elvégezte a TF aerobic és személyi edzo képzését.

2008. okt. 19-én az IFBB által szervezett profi nemzetközi testépítő versenyen, Ausztriában Fittness Modell kategóriában ezüstérmet szerzett.

Réka /30 éves/ összesen 4 videófilmet jelentetett meg 2002-tol napjainkig.
A “Személyi edződ Rubint Réka 1-3 sorozat” részenként 30 ezer példányban fogyott el, minden alkalommal a DVD piacon listavezető volt.

Legújabb “Napi 20 perc Önmagadért” 25 ezer példánynál tart.

A szépségre is nagy hangsúlyt fektet. 6 db franchise szépségszalonja sikeresen működik, a testmozgás és az étrend szerves része a kezeléseknek.

A Story tévén életmód témakörben két éve saját műsort vezet. 2002 óta minden héten részt vállal Norbi országos nyílt óra programjában. Vakoknak is tart aerobik órákat.
Igazi női terminátor.

2008-ban Rubint Réka lett az év személyi edzője női kategóriában.

2009-tol tart személyi edzéseket a róla elnevezett, új, fitnesz központban.

Személyes programja az Alakreform, amely kompletten foglalja magában az életmódváltáshoz szükséges étrendet és mozgást is.

2002-ben az Update életmód rendszert dolgozta ki férjével Schobert Norberttel, és a rendszer női képviselője lett.

Az Update termékek megtalálhatók immáron 100 üzletben országszerte. Találhatunk közöttük tésztaféléket, édességeket, péksüteményeket, üdítőitalokat, tejtermékeket, dzsemeket, kakaót, salátákat, de még állateledeleket is:) Igaz árban nem az olcsó kategóriába sorolhatók, de akinek sokat ér az egészsége, az úgyis ezeket a termékeket fogja megvásárolni. Több info a pékségekről és üzletekről, illetve a kínálatról: http://norbiupdatepekseg.com/

Videói és Dvd-i:
Add önmagad – Személyi edződ Rubint Réka
Az igényes nők edzésprogramja – Rubint Réka 2.
Kismama- és életmódkazetta
Add újra önmagad
Napi 20 perc önmagadért.

Réka szervez évente Alakreform táborokat is, amik nemcsak a mozgásról szólnak, hanem a kikapcsolódásról és lazításról is. Minden vele kapcsolatos információt, illetve recepteket, videókat, eseménynaptárt megtalálhattok az hivatalos weboldalán: www.rubintreka.hu.

Réka sok mindent elért már, láthatjuk ebből a kicsi összefoglalóból is, ugyanakkor a vélemények megoszlanak róla, mint általában a híres emberekről…vagy celebekről. Sokan elítélik őt a kinézete, vagy stílusa miatt, ugyanakkor sokkal több támogatója van, mint ellenlábasa.

Az biztos, ő az életét a sportnak és az egészséges életmódnak szentelte, továbbá feltett szándéka, hogy a mi társadalmunkat is “átnevelje” erre a gondolkodásmódra. Tehát a sok rosszakarónak kicsit el kéne gondolkodnia magában, mert szerintem a sok rágalomnak elég komoly irigység alapja van…

Képek Rékáról:

Ingyen DVD letöltések is vannak az interneten, a hivatalos árakat a weboldalaikon, webáruházukban megtaláljuk.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Diplomás minimálbér, fizetés, átlagbér 2013, 2014

Diplomások fizetése a szemléletváltás tengerének közepén. Elnézést az eltűnt képekért, adatokért, a 2013-es weboldal költöztetés …

1 hozzászólás

  1. Nagyon klassz!Reka

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük