Russell Athletic ruhák

A Russel Athletic azt a célt tűzte ki maga elé, hogy azoknak az embereknek, akiknek szívügyük a sport, a lehető legmagasabb szintre emelje a játékát. Mivel a nyerő csapatok, sportolók márkája volt az atlétikában, így a neve összeforrt azzal.

Benjamin Russell alapította a céget 1902-ben. Kezdetben női és gyermek alsóneműk gyártásával foglalkoztak. 1932-ben kezdtek csak atlétikai sportruhákat gyártani. 1938-ra bővült a kínálat. Megkezdődött az igen sokféle sportruhát gyártása és forgalmazása a baseballtól a röplabdáig. Abban az időben elsősorban az egyetemistákra és kisebb ligákra fókuszáltak. Teljesen véletlen, de én is az egyetem végén vettem meg egy pólójukat, életem első márkás, drága pólóját, amit 9 évig hordtam sportoláshoz, szerintem 6 évig még jól is nézett ki :).

1941-ben meghalt az alapító Benjamin Russell és fia Benjamin C. Russell vette át a cég irányítását. A II. világháború alatt elsősorban a hadseregnek és a haditengerészetnek gyártottak ruhákat. Az ifjabb Benjamin halála után 1945-től Thomas D. Russell került a cég élére.

Napjainkban igen népszerű márka, mely sokszínű kínálatával, a termékek kiváló minőségével és tartósságával méltán emelkedik ki az átlagból.

Ha kíváncsi vagy, hogy mi mindent gyártanak és forgalmaznak, akkor itt megnézheted: www.russellathletic.com .

Te mit gondolsz róla?

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amway termékek: szigorú MLM vagy egészség vélemények

Vesztes vagy győztes mód, vagy mi az igazság az Amway-nél? Új év, kritika helyett egyszerűen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük