Ryn cipő vélemények és képek

RYN cipő – terápiás lábbeli – az MBT cipők alternatívája
„RYN” (Renovate Your body Newly) – Magyarul: Formázd újjá tested!

2009 után 2012-ben is muzsikálnak a gördülő cipők és sportos szandálok? Igen, ez a folyamat tart, kitart.

“Szerettem volna én is az MBT cipőt, de a RYN olcsóbb, remélem nem rosszabb. ” Miért hallunk mégis egyre inkább a többi márka nevéről?

Ez marketing kampányszövegnek viszonylag gyenge lenne, nekem ez a pici információ volt, ami után kutakodni kezdtem. Közben szóba került a Softy cipő is, ami részben egy hasonló alternatíva.

A lenti angol videó utolsó mondata jobb, miszerint a Ryn Korea elsőszámű gyógy (terápiás) cipőjévé vált. A koreai és a svájci marketing körítés különbségeit talán be sem kell mutatni, így nézzük, hogy milyen leírást kaphatunk a termékről!

A RYN egy speciális technológiájú terápiás cipő (ill. szandál) domború rugalmas talppal. Vele talpunk haránt- és hosszboltozatának izomzata jobban dolgozik. A legfelső réteg belül egy ezüstszállal átszőtt antibakteriális felület. Talpunk felületén egyenletes a nyomáseloszlás, így a sarkat kíméljük.

A eddig használt hétköznapi értelemben vett cipők sok esetben károkat okoznak. (ízületi problémák, porckorong sérv, kopások, rossz görnyedt testtartás, derékfájás, hátfájás, bokasüllyedés). Probléma a mozgás-, sportszegény életmódunk.

A RYN mérnökeinek célja a ízületeink kímélése, testtartásunk helyreállítása, izomzatunk erősítése, a különféle fájdalmak csillapítása, megszüntetése, a jobb vérkeringés elősegítése, visszeres problémák és az ember közérzetének javítása. A RYN egy instabil talajt (természetes talajt) szimulál a modern egyenes talajon. A viselője állandó izommunkát végez (torna), ezáltal izmaink nem hűlnek ki, így jóval kisebb a sérülés veszélye. Az állandó tornásztatástól izmaink megerősödnek, ezáltal jó tartást adnak a testünknek, továbbá csökkenthetjük az ízületi terheléseket és javíthatjuk testünkben a vérkeringést. A RYN viselésével egy sportot végzünk.

ryn-oscar-1Első nap 1 óra, majd napi 1 órával lehet emelni a szintet. Az első 2-3 hétben napi 3-4 óra viselés ajánlott. A járástechnikát mindenképpen meg kell tanulni, továbbá nagyon fontos a lábbeli lábra vétele. Ülve, sarok a hátsó részhez beigazítva (berázva), majd a bekötéskor a lábbeli sarka a földön legyen. Járáskor figyelni kell, hogy kisebbeket lépjünk (nem magunk elé, hanem magunk alá) továbbá a járást a sarokrésztől indítsuk, és a talpat hagyjuk végiggördülni a talajon. Gyakran felmerült kérdés, lehet-e benne autót vezetni, ill. a viselése mellett lehet-e normál cipőt is használni. A válasz: IGEN.

Kiknek ajánlják? – Mindenkinek a megelőzés céljából. Az emberek nagy része csak akkor szánja rá magát egy terápiás lábbeli vásárlására, amikor már mindene fáj.

Ajánljuk-e gyermekeknek? Igen, de mivel a csontozatuk még nem alakult ki teljesen, ezért csak egy bizonyos kor felett javasolt. A terhesség első 4 hónapjában rövid időtartamokra szabad használni (a lenti Norbi videó is említi ezt). A szülés után már használható fokozatos hozzászoktatással. Igazi sport cipő ez, ami nem az eleganciáról, hanem sokkal inkább az egészségünkről és a boldogságunk fokozásáról szól.

Videó:
Norbi a Ryn cipőről:

RYN típusok:

Az oldalt nyitott csillapító párnás fajták puhábbak, a zárt burokban lévő csillapító párnás fajták keményebbek, dinamikusabbak. (ezáltal jobban dolgoztatják izmainkat)

Szandálok:

A szandálokból jelenleg 2 különböző modell van. Egy normál -sandal incan- és egy triplán erősített szerkezetű -tracker-. A tracker modell előnyei az incan-el szemben a következők: finomabb belső bőrtalp kiképzés (nubuk bőr), állítható hátsó pánt, előnyösebb kinézet. A szandálok esetében a csillapító párna nyitott, puha.

Az üzleti világban dolgozók is képesek viselni a RYN-t, az elegáns cipők talpa ívelése más, hordáskor valamelyest kisebb izommunkát követel.

RYN belső rész:

-Bőr verzióknál: bőr és textil. Kivétel az onix: kívül-belül bőr

-Sport verzióknál: ezüstszálas textil

-Szandáloknál: Tracker: nubuk bőr, Incan: normál bőr

-Talpbetét a zárt lábbelik esetében: ezüstszállal ellátott speciális, több rétegű izzadás gátló betét (kivehető)

A zárt RYN lábbelikhez jár plusz egy talpbetét és egy fűző. (jasper esetében csak talpbetét, mivel tépőzáras)

Miért ilyen vastag és ívelt a talp? A RYN feladata, hogy lépéskor keletkező reakciók (ütések) csillapítása, továbbá a gördülékeny járás biztosítása. A kívánt hatást ezzel a formával lehet elérni.

Háttértörténet, magyarázat:

Az emberi test az evolúció során a normál talajhoz alkalmazkodva fejlődött ki.

A civilizáció következményeként ezt a természetes környezetünket megváltoztattuk. A kemény talajon az izomrendszerünk más ingert kap mint korábban.

Az életben fontos az egészséges táplálkozás mellett a rendszeres mozgás, sport. A mai rohanó világban egyre kevesebb idő szánunk magunkra, és szeretnénk jól kinézni mégis. Az emberek nagy része keveset mozog, így legyengülnek. Fontos az egészségünk megőrzése, az új világszabadalom, a „RYN” cipő ezt a problémát hivatott megoldani. Egyetlen dolgunk lehet vele: felhúzni és viselni.

Az egészséges életmód és a „RYN” együtt járnak.

Viselése kellemes, kicsit olyan mintha mezítláb sétálnánk puha talajon. Tartásunk szebbé válik, a medence helyzete optimalizálódik, álláskor és járáskor felegyenesedettebb testhelyzetet vesszük fel.

Hölgyeknek érdemes tudni: edzi a medencefenék és a gát izomzatát, megakadályozza a terhesség folyamán a testsúly növekedése miatt kialakuló ortopédiai problémák, visszér,ízületi és gerinc fájdalmak megjelenését. A divatosabb modellek beilleszthetők mindennapi öltözetünkbe.

A „RYN” jobban sport lábbeli, idősebbek csodacipőnek is nevezik néha.

Rendszeres és tudatos használatával elérhető a természetes járás, egy új egészséges mozgásminta elsajátítása.

Bátran mondhatjuk, hogy a RYN használata szebbé tesz!

Ez már egy jó reklámszöveg!

A RYN Hungary Kft. a kizárólagos magyar forgalmazó (nagykereskedő) valószínűleg:

A Cg.19-09-510453 cégjegyzékszámú RYN Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (8200 Veszprém, Mikszáth K u 5. A. ép.) cég 2009. április 15. napján hatályos adatai a következők:

2. A cég elnevezése

2/1. RYN Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bejegyezés kelte: 2008/06/05

5. A cég székhelye

5/1. 8200 Veszprém, Mikszáth K u 5. A. ép.

Bejegyezés kelte: 2008/06/05

902. A cég tevékenysége

9/8. Ruházat, lábbeli nagykereskedelme

Főtevékenység.

11. A cég jegyzett tőkéje

11/1. Megnevezés Összeg Pénznem

Összesen 500000 Ft  azaz ötszázezer Ft.

Negatívumok – :
– A weboldaluk kezdetleges, a cég kapcsolat/információ sem szépen vannak tálalva.

– A web-áruház hibásan működik jelenleg.

Pozitívumuk + :
+ Egyre több üzletük van a növekvő magyar fogyasztói igények kielégítése miatt:
www.ryn.hu/_page_contents/site_main.php?id_page=19&dinamic_menu_name_menu=leftside
+ segít pl. a boka, térd panaszok enyhítésében, bokasüllyedés esetén vagy a fogyókúrában.

Fórum (MBT és RYN harcok):
http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=4779

Angol nyelvű pdf (leírás) letöltés

A Ryn egy koreai cipő, ami nagyon hasonlít az MBT-re, és egyesek szerint legalább olyan jó:
Angol videó:

Katalógus és reklám termék fotók:

Melyik a jobb, MBT, RYN vagy éppen a Joya? Egész hasonlóak is lehetnek. Döntsenek a tények és az érzések együtt!

Üzletek: Budapest (Duna Plaza, Campona), Győr, Békéscsaba, Hévíz, Veszprém, Komárom (Norbi Update Shop), Ajka, Zalaegerszeg, Debrecen, Nagykanizsa, Eger, Szeged…

Ez volt “Milyenek a Ryn sportos, terápiás cipő és szandál lábbelik?” Blog fórum vélemény bejegyzés. Árakban elérhető? Renovate Yourbody Newly. Építs új testet a cipő  lehetőségével! Vélemények és képek.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Nőtt a gyermektelen nők száma, itt és errefelé

A statisztikák az egész ‘fejlett’ Európát a történelem süllyesztője felé viszik. Közben némi reménysugarat adnak …

1 hozzászólás

  1. Tisztelt forgalmazó.

    Az önök által forgalmazott RYN márkájú cipőt vásároltam 2013-ban Debreceni üzletükben de most az ősz be áltával szeretem volna használni a cipőt de a legnagyobb meglepetésemre most vettem észre ,hogy a talpán ott ahol a lépést segitő és a sarokrést közt el van törve ..A lábbelit nem használtam tul sokat ezért nem értem a hibát.Én szeretném ezt Önöknek ELKÜLDENI hogy nézzék meg hogy miből adódott a cipő használhatatlansága.Ugy gondolom hogy egy ilyen márkájú cipőnek nagyobb igánybe vételt kellene kibirnia és hossza használatot biztosítani a vásárló részére mivel nem egy olcsó cipőről van szó..

    Köszönöettel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük