Scarlett Johansson színész-nő-stílus

Scarlett Johansson tehetséges amerikai színésznő, 1984 november 22-én született. A mindössze 27 éves sztár mögött komoly filmes múlt áll, mivel már gyerekszínészként is felkapott és foglalkoztatott volt. Skandináv nevét dán születésű apjától kapta. Énekléssel is foglalkozik, 2008-ban jelent meg első zenei albuma. Ő Woody Allen filmrendező múzsája, több filmben is együtt dolgoztak.

Scarlett filmes pályája 1994-ben indult. Az ismertséget az 1998-as A suttogó című film hozta meg számára, melyben Robert Redford partnere volt. A szép történetben egy lányt alakít, aki lovával balesetet szenved. A Redford által alakított karakter, a suttogó azonban megtalálja a módját, hogy a lány és lova is kiheverje a baleset okozta traumát, és újra egymásra találjanak. A 2001-es Amerikai rapszódia című filmnek magyar vonatkozása is van. Scarlett egy magyar lányt alakít, akinek szülei 1956 után Amerikába emigrálnak. Csecsemő lányuk Magyarországon marad nevelőszülőknél, és csak évekkel később csatlakozhat hozzájuk. A lány felnőve nem találja helyét az amerikai világban, újra találkozni szeretne nevelőszüleivel, ezért hazautazik. A 2005-ös A sziget című sci-fiben ő Jordan II Delta, túlélő egy apokaliptikus világban. Ez azonban csak a látszat, társaival együtt ők csak klónok, akiket gazdag betegek szervdonorjaként tartanak. Jordan fellázad sorsa ellen, és társával (Ewan McGregor) kivívják szabadságukat. A 2008-as A másik Boleyn lány című parádés szereposztású film a feleséghalmozó VIII. Henrik történetét meséli el Boleyn Mária (Johansson) és Boleyn Anna (Natalie Portman) szemszögéből. Szerepelt még a mozikban nagyon sikeres Vasember 2. részében is. 2012. április 26-án kerül a magyar mozikba legújabb filmje, a Bosszúállók.

Scarlett nagyon nőies, szép alakkal rendelkezik, több szavazáson az ő melleit találták a legszebbnek az ítészek (Vajon látták is? 🙂 ). A 2004-es Bobby Long című drámában pár pillanatig topless is megcsodálható a színésznő. Híressé vált rikító piros estélyi ruhája, mély dekoltázsával, melyet a 2006-os Golden Globe díjátadón viselt, és melyben egy riporternek meg is engedte tapogatni kebleit. 2009 óta ő a spanyol Mango női ruházat reklámarca, továbbá a francia Moët & Chandon, a világ legrégebbi és legdrágább pezsgőmárkája is vele reklámozza termékeit.

A Mango kollekciójában a képen. Scarlett

Johansson magyar rajongói oldala: scarlettjohansson.fan-site.hu.

Adatlapja az IMDB moziadatbázisban: www.imdb.com/name/nm0424060.

Moët & Chandon reklám Scarlett Johansonnal: www.youtube.com/watch?v=EneRP_5eEwg.

Tenoch


“Igen jó, amikor a szépség, a tehetség és a színészi felkészültség találkozik a vásznon! 🙂 Így lett ő egy kedvencem.”

További jó képek, fotók linkjét várjuk a hozzászólások részben az érdekes kérdések és vélemények mellett.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amway termékek: szigorú MLM vagy egészség vélemények

Vesztes vagy győztes mód, vagy mi az igazság az Amway-nél? Új év, kritika helyett egyszerűen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük