Scholl cipők, szandál és papucs árak/képek

A lábszakértő Scholl: 2011-es és a 2012-es katalógus kép frissítéssel, amíg a készlet tart :). Nyári női lábbelik finoman, munka, szabadidő, otthon és akár alkalmi kategóriában. Véleményeket és élménybeszámolókat alább várunk a hozzászólások részben.

A lábápolás terén közel 100 éves múltra visszatekintő Scholl, máig az alapító, a múlt században Chicagóban napvilágot látott Dr. William Matthias Scholl filozófiáját tekinti hitvallásának, mely szerint a lábápolással az emberek közérzete, kényelme és egészsége érdekében lehet hatni.

William 17 évesen állt munkába egy cipőboltban, majd az emberek panaszai arra ösztökélték, hogy kisvártatva az orvosi egyetemre is beiratkozzék. Javában hallgató volt még, mikor Foot-Eazer nevezetű találmányával előrukkolt, mely a gyenge lábboltozat tartását tűzte ki céljául. Dr. Scholl mindössze 22 esztendősen első vállalkozást is e termék értékesítése és népszerűsítése érdekében hozta létre. A talpbetét és gyógyeszköz üzletbe hamarosan Frank (William testvére) is beszállt, együttes erővel az összes gyakori lábpanaszra hathatós „orvosságot” kerestek és találtak. William erőit azonban nem kötötték le teljesen a termékfejlesztések, 1912-ben az Illinois Lábegészségügyi és Ortopédiai Főiskolát is megalapította, 1916-ban pedig megrendezte az első Éves Nemzeti Lábegészségügyi Hetet is. Így, vagy úgy, az áttörésre még sokat kellett várnia, az igazi sikereket csak a ’60-as évek hozták meg neki. Ekkoriban olyan legendás sztárok feszítettek az általa forgalmazott papucsokban, mint a nádszál karcsú Twiggy vagy Jean Shrimpton. Scholl ösztönösen tudta, hogy a csúcson kell abbahagyni, 1968-ban elhunyt, nem élhette meg, hogy az általa létrehívott márka a világ 70 országában jelentsen egyet az egészséges és ápolt lábbal.

Magyarországon a márkát mostanság a Szombat esti láz című táncos vetélkedőműsor üdvöskéje, Südi Iringó népszerűsítette. A Scholl kollekcióját több termékcsalád is gazdagítja. Míg a Top Fashion a fiatal, divatos nőket célozza meg retro típusú alacsony és magassarkú, fatalpú és lakkbőrborítású trendi papucsaival és szandáljaival, melyek 15 ezer forintos értéket képviselnek, a kifejezetten városi viseletnek szánt Urban kategória azon domináns személyiségekhez szól, akik nemcsak márka, egyúttal környezettudatosak is. Utóbbi kategória aduászai a lyuggatott bőrszandálok. A Freedom jelszava a szabadidő és a kényelem, a dinamikus sportok szerelmesei idén neonszínű, pinkes, narancsos, illetve fekete lakkbőr bebújós és egyujjas, lapos és magasabb sarkú Scholl papucsok közül válogathatnak, nagyságrendileg 10 ezer forintért. A Classic kategória egyszerre kényelmes és trendi lakkdarabjait a visszafogott elegancia hívei fogják előnyben részesíteni. A 20 ezret kóstáló, piros lakkbőr, csatos papucs még mindig a retro bűvöletében készült.

A hölgyeken túl a Scholl gondol persze az urakra és nemtől függetlenül a gyermekekre is. Míg előbbiek divatos egyujjas és tépőzáras remekek közül mazsolázhatnak, az aprónépet megfelelő tartást biztosító papucsok kápráztatják el. A Professinal és Wellnes kategóriák lábbelijeire mindenkinek szüksége lehet, legyen az egy bőrklumpa, vagy egy formabontó, neonszínben játszó, fabetétes, pink műanyag papucs.

A Scholl márkaboltok lefedik egész Magyarországot, minden nagyvárosban találunk legalább egyet közülük, így a bemutatott lábbelik megvásárlása igazán nem okozhat gondot.

Hölgyeim! Tényleg lehet ámulni és bámulni, ha egy nagyobb DrScholl’s üzletekbe bejutunk. A citromsárga papucstól a rettento tomor és erőt sugárzó magassarkú feketéig mindenre kínálnak megoldást 2009-ben is.

Uraim! A DrScholl’s a férfiak kedvében is tud járni, igaz ott fontosabb az első pár kilóméter érintése, amikor a talán szokatlan designt (külsőt) elfeledteti velünk a Scholl kényelme, és onnantól büszkén és örömmel viseljük a sportosabb, az öregesebb vagy éppen a gyerekesebb darabokat is.

Az alábbi képet megérik az időt, a női darabok mellett a férfi cipők között is vannak tetszetősek.

Az árak jellemzően a 10-20 ezer Ft-os kategóriában vannak, ha egy akcióban a következő szezonra való darabhoz juthatunk, akkor nyugodtan fektessünk be, itt kicsi az esélye, hogy élnünk kell a féléves garanciával. Kollekció, katalógus fotók, árak 6000 Ft-tól az égig (~ 100 euró-ig körülbelül, ami Németországban teljesen ok):

2010. után a 2011, 2012 és 2013-as tavaszi-nyári katalógustól is, az új kollekciótól is sokat várunk. A Scholl még mindig kényezteti a lábunk, talpbetét, papucs, cipő és szandál csúcsminőségben.

Most már trendi, divatos modellek is a kínálatában, online rendelés és kedvezmények webáruházakban is. Az egészség az első és a legfontosabb, ugye?

Kényeztet, szinte masszíroz a lábápolás terén a közel 100 éves múltra visszatekintő Scholl. Megfizethető árak és elit minőség jellemzi. Jó és szép üzletek Magyarországon.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Sergio Tacchini sportosból női és férfi

Legújabb táska kollekcióból, katalógus képekből válogattunk. Nem más mint Sergio Tacchini, az egykori teniszcsillag, a …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.