Sciennet Fórum szabad blog a törzsvásárlóknak

NAGYRA NŐTT A VÁSÁRLÓI KLUB

Átverés és bukta vagy átalakulás, 2010-2011-2012-ben sokminden kiderült.

Kaptam egy érdekes levelet (lásd. alább), ami után be kellett látnom, hogy én csak egy-egy zöldséges, hentes vagy olcsó (“áfamentes”) Asia Center illatszer vagy drogéria üzlet törzsvásárlója vagyok annak ellenére, hogy nagyon ragaszkodom a szokásokhoz. Divat terén egyre több újat próbálok ki, így nem ragaszkodom egyetlen farmer vagy ing márkához sem, cipők terén is elég jó a kínálat így tényleg gondolkoznom kell, hogy hogyan válhatok törzsvásárlóvá nyugati értelemben :). Márkás inget neten 20-30 % kedvezménnyel katalógus vagy rendelés, online, webshop, megbízható webáruházból.

400.000 REGISZTRÁLT TÖRZSVÁSÁRLÓ MAGYARORSZÁGON, ezek szerint jó volt az elmúlt év intenzív kampánya.

Gratulálnak és köszöntik mindazok eredményes munkáját, akik hozzájárultak ahhoz, hogy 3 év alatt elérje a törzsvásárlói létszám a 400.000 főt. Ez a létszám, mivel felnőttekről van szó, mindenképpen egy kritikus tömeget jelent, ami már politikai értelemben is erőcsoport.

Ez a szám bizonyíthatja, hogy mire képes egy olyan közösség, amely a magyar embereknek kíván segíteni egy könnyebb, gazdagabb élet megvalósításában.

Ezzel együtt az eltelt idő és a létszám szimbolizálja a ScienNet-Rendszer© páratlan egyediségét! 🙂

“Az elmúlt 3 év technikai és technológiai fejlődését kihasználva, a ScienNet® folyamatosan fejleszti a ScienNet-Rendszer© -t, a még hatékonyabb növekedés érdekében. A fejlesztések példaértékűek és hűen szimbolizálják a ScienNet® befektetői üzletpolitikáját és jövőorientáltságát.

A fentiek értelmében, javasoljuk Önnek, hogy a még több előny és kedvezmény érdekében, ajánlja mindenkinek a ScienNet® zseniális Rendszerét, mely az egyedülálló hatékonyságával, korrektségével és fejlődésével, rövid időn belül meghódítja teljes Magyarországot, majd egész Európát!További kérdéseivel fordulhat munkaidőben (09:00-17:30) szerződéses irodánkhoz…”

Nekem sokmindenről van véleményem, és sokmindenről az, hogy semmit sem tesz hozzá a világhoz, vagy egy alma hámozástechnológiai fejlesztésre hasonlít. A Scienet esetében még nincsenek tapasztalataim, annyit látok, hogy jó lehet azoknak, akik még időben kapcsolnak, és rendelkeznek megfelelően széles ügyfél vagy kapcsolati körrel, ami eredményeképpen javíthatják a bevételi portfóliójukat. Szegény ember ezzel együtt is vízzel főz, sőt manapság sokszor koppan vagy koplal, a vidéki szegény részeken kevesek esze jár a pontok gyűjtésén vagy az elit vásárlói klubok szervezésén. A helyes írás ScienNet? A törzsvásárlói fúrumot így írják. A webes, hivatalos vásárlói fórum www.sciennetforum.com régen megszűnt.

A rendszerben részt vevő üzletek, vállalkozók száma folyamatosan változik, lassan bővül a lemorzsolódások ellenére.

sciennet átverés ideje után

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Talpbetétek a cipőboltokban

A Deichmann cipőbolt a talpbetétek piacán kiemelkedően jól használható kínálattal szolgálja a vevőit. Legutóbb egy …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.