Seobaglyak az új szó

Mi az a Seobaglyak? Mikor és miért frissül a Google.hu találati listája? Igen, ezen tanakodnak néhányan, akik egy monitor előtt akarnak valóságshow-t csinálni egy ZÁRT közösségben (világban). Hajrá a tálca sörért és a dicsőségért!

A seobaglyak téma egy új, 2011-es SEO szakmai divat része. A keresőoptimalizálás verseny kulcsszava. A kereső marketing egy új szakma, ahol kevés a profi magyar szakember. Egyre több a lelkes amatőr SEO, akik közül néhány komoly számítógépes állásra is számíthat, ha bizonyítja rátermettségét, tehetségét a versenyben.

Keresőmarketing munkákra folyamatosan keresünk új embereket. Ne szemetelj, jelentkezz a hasznos építkezésre!

Az internet így is tele van szeméttel, így egy ilyen perifériára került játszótér picinyke kukája nem fog környezet károsodást okozni, azt garantálhatjuk. Ingyen, társadalmi munka ez vagy több?

A szatirikus SEO blog a Seobaglyak mindennapjairól… avagy akik azt hiszik értenek valamihez. Teszt verseny termék humorral pl.: seobaglyak.org.  Lencz Attila (Mohács) talán az egyetlen nem amatőr versenyző – chatlakozz.hu. Ha ő egy házas, érett férfi, 1977-ben született, akkor főoldali viszont linket is kaphat ajándékba (ingyen).

Korábban a keresőoptimalizálás versenyek botrányosak vagy viccesen amatőrök voltak. A 2007-es  linkfelhő és a seonyár2008 persze szép emlékekkel gazdagított sokakat, az ott megnyerhető wellness hétvége szép szállodában+készpénz nyeremény különösen értékes a mai szegény, spórolós világban jót tett.

A seobaglyak nyeremény felajánlások lassan érkeznek, de van közöttük értelmes, értékes is: keresooptimalizalas.me itt volt… Egy nyitó oldal, nyitó keresőmarketing kampányának támogatása komoly érték lehet, persze át kell gondolni a Google büntetések biztos elkerülése miatt.

Nézzük a verseny szabályozását. Egyfelől a versenyt nem lehet szabályozni, hiszen az internetet vagy a Google keresőt regulázni kevesek kiváltsága, akik inkább az USA, Japán vagy Franciaország politikájával foglalkoznak inkább. A versenyből sokakat ki lehet zárni, de az erkölcs és a valóság nem egzaktan behatárolható, így az erősebb kutya szinte mindig közösül, a gyenge elmenekül. Az interneten az okosok sokra vihetik, mivel csomó természeti törvényszerűséget ki tudnak kerülni, az ideiglenesen nyitva álló kapukon keresztül messzire lehet jutni, amit mutatnak a közösségi portálok, póker portálok és a szexi-chat webkamerás vállalkozások gyógyszergyárakat megközelítő mértékű bevételei.

A www.seobaglyak.lapok.org egy amatőrként indult versenyző, de ügyes, érdemes odafigyelni a munkájára.

A rel=”nofollow” linkek tényleg nem hatnak a Google motorra, a listázásra? Vagy már a puszta hit is számít a neten? A technológia, és a modern fizika tudománya sem tagadja meg a kvantumfizika létezését, így érdemes tanulni, olvasni azoknak, akik pusztán valami matematikai, belső optimalizáláson törik a fejüket. Sőt a mai életünk tele van különlegesen fejlett félvezetős stb. eszközökkel, amelyekről nem is sejtjük, hogy milyen csodálatos törvényeken alapulnak (mobiltelefon, távkapcsoló stb.).

Mi a sikert kulcsszava? A fenti téma, cím jól mutatja. Ez egy apró sikert, de kulcs lehet egy új, sikeresebb élet felé az internetes marketing szakmában.

Kérdések és válaszok fórum szerűen alább:
Pagerank mánia, Facebook és más közösségi talányok, Twitter trükkök, CMS-esek (Tartalomkezelők versenye), tudomány, hatalomvágy és pénz, energia és szakmai elhivatottság, emberi kapcsolatok, internetes SPAM, türelem és kitartás, tartalmak vagy a link-építés versenye ez inkább?

Hajrá linkeléssel, hajrá vicces tartalmakkal előre a célszalag felé!

Mi az a Seobaglyak? Mikor és miért frissül a Google.hu találati listája? Néhányan monitor előtt akarnak valóságshow-t csinálni egy ZÁRT közösségben, villában.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amway termékek: szigorú MLM vagy egészség vélemények

Vesztes vagy győztes mód, vagy mi az igazság az Amway-nél? Új év, kritika helyett egyszerűen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük