Sergio Tacchini sportosból női és férfi

Legújabb táska kollekcióból, katalógus képekből válogattunk. Nem más mint Sergio Tacchini, az egykori teniszcsillag, a ’60-as évek bajnoka áll a márka neve mögött. A fejlődése a kitűnő megérzésnek és innovációknak köszönhető és ma már többet jelent mint sportruházat és olcsó kiegészítők: egy életstílust fejez ki! Árban középkategóriás, amit a kb. 18 ezer forintig terjedő női táska árak jól mutatnak.

A női Sergio Tacchini kézitáskák – egy különleges kollekció, mely a sport és a divat befolyása alkotott, mely hűen tükrözi a személyiséget és az egyediséget.

Katalógus és termék fotók:

Olasz és angol nyelvű webshop, webáruház: www.sergiotacchini.com/company/index.html. A mai világelső férfi teniszcsillag is a friss férfi kollekció része, Djokovic menüpont. Sportos kabát, melegítő és szabadidő ruha, pólók, nadrágok, női és férfi mellett gyermek ruhák. A kesztyűk a minőséghez képest luxus kategóriába estek át, valamiből meg kell élni :), szokták mondani. A férfi sport hátizsák tetszik, ennyit jelent, ha a színek és a stílus rendben van, akkor még a 19500 Forintos ár is megmagyarázható.

A márka tesztje még várat magára. Kinek milyen tapasztalata, véleménye van?

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Badgley Mischka cipő, Mark&James dizájn

Élj pazar életmódot ezekkel az elbűvölő és kifinomult Badgley Mischka és Mark&James új dizájnú lábbelieiben. …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.