A sikeres nevelés titkai, tudás könyvből?

A gyermeknevelés nem egyszerű feladat, viszont túlságosan fontos ahhoz, hogy a véletlenre bízza az ember. Így aztán nem árt, ha meghallgatja szakértők véleményét is.

Dr. Gerald Newmark: A sikeres nevelés titkai című könyvében arról ír, hogy mit tehet a szülő gyermeke érzelmi egyensúlyáért. Egyszerű és hatékony eszközöket kínál a családoknak életük megkönnyítésére.

Dr. Gerald Newmark szülőként, oktatóként húsz éve foglalkozik iskolásokkal és fiatalokkal. Az amerikai viselkedéstan-kutató a gyerekek öt alapvető lelki szükségletének elvét követő módszert dolgozott ki. Ötvözi a mindennapi életből származó tapasztalatokat és a tudományos elveket úgy, hogy közben bemutatja hogy hogyan alakítsunk ki egy stratégiát arra, hogy gyermekünk ideális környezetben nevelkedhessen.

Ha szeretnénk, hogy gyermekünk becsülje önmagát és társait, bízzon magában és mások fele is bizalommal forduljon, pozitívan forduljon az élet felé, jó viszonyban legyen szüleivel és részt vállaljon a család életéből, önfegyelemre tegyen szert és elkerülje az önpusztító dolgokat valamint ellenálljon a társadalom negatív hatásainak, akkor mindenképpen érdemes ezt a könyvet elolvasni.

Ha Te is megküzdesz a nevelés nehézségeivel, írd meg itt a fórumba a problémádat vagy éppen adj Te tanácsot másoknak!

A szeretet és az empátia közé hogyan építsünk tiszteletet is? 🙂 Sok trükk és önfegyelem mellett mennyei örömöket tud adni a gyermeknevelés.

Szerinted milyen egy jó szülő, nevelő, rokon és egy edző?

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Autónyeremény betétkönyv, játék nyertesek

Autónyeremény betétkönyv a téma, a befektetéseinkre, játékainkra érdemes néha egy pillantást vetni. Az elmúlt évtizedek …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük