Sisley ruhák, férfi és női divat képek

Alfred Sisley egy Franciaországban élő és dolgozó, de angol nemzetiségű impresszionista festőművész volt. 1983-1899-ig élt. A Sisley márka története közel 70 évvel később, 1968-ban kezdődött Párizsban egy farmer gyűjteménnyel. Azóta évről-évre újabbnál újabb modelleket kínál, elsősorban a fiatalok számára. Forgalmazott termékei a női és férfi ruhák mellett a gyermekruhák.

A márka fejlődésének egyik jelentős dátuma 1974 volt mikor találkozott a Benetton csoporttal. Megvásárolták a kizárólagos névhasználati jogokat, de nem volt saját egyénisége a csoporton belül, egészen 1985-ig. 1996 egy újabb mérföldkő volt a Sisley történetében. Megváltoztatták a már addigra az egész világon elhíresült logójukat. Az arany-bordó emblémát felváltotta, egy új elegáns és kifinomult új design, a fehér felirat, fekete alapon. Ez a logó a mai napig a márka emblémája.

A Sisley minden évszakban, új női és férfi kollekcióval áll elő, azok számára, akiknek fontos a divat és a legújabb trendek. Kínálatukban mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet, akár sportos, vagy akár alkalmi viseletet keres. Jelenleg több mint 850 üzletük található világszerte, többek közt hazánkban is több városban jelen vannak. Üzleteik Budapesten megtalálhatóak a Pólus Centerben és a belvárosban, a Bécsi utcában, valamint Győrben, az Árkád bevásárlóközpontban.

Katalógus kép gyűjtemény 2009-2010-2011-2012:

Dorka

Oldal, hírek, katalógus, kollekció képek: www.sisley.com. Férfi, női és gyermek divat. Forgalmazó üzletek, divat butikok. Magyarországon is megtaláljuk, pl.: Sisley – Fashion Street – címe: 1052 Budapest, Bécsi utca 5. A Sisley márka igazi időszaka a szeptember-májusi időszak lehet, nyáron a nagy melegben szerintem az egyszerűség, kényelem és a jó stílus olcsóbban is megoldható.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

American Life ’71 2012 ruha kollekció

American Life 1971 – egyrészt a születési évet, másrészt az USA-ban tanult emberekre utal ez …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.