Skechers cipő minőségi képlemény

A Skechers az a márka, cipőgyártó, akit tesztelni sem kell?

Wayne Gretzky, Meb Keflezighi, Mr. Quiggly, B-girl Sheen és Brooke Burke csak pár név a híres sportolók vagy celebek közül, akik a Skechers lábbelik kényelmét választják. Magyarországon többen forgalmazzák a híres nemzetközi márkát, melynek dizájnos női és férfi sportcipői megelégedéssel töltik el viselőjét.

A lenti vicces videó egy kicsit túlzás, de a képek is meggyőzőek, a barátainkat kérdezve az MBT, a RYN és még sok márka komoly riválisa lett a gördülő cipők terén is.

Katalógus képek, utcai divat cipők, szandál, könnyű női cipő (balerina+), futó és tréning cipők:

Légy sportosan trendi a Skechers modern dizájnú cipőben! Akciós árak várnak az utolsó darabokra, 50% kedvezmény is van az outletekben (téli csizmákra), az egész évben hordható lábbelik ára stabilabb, például egy gördülő, spahe-ups felnőtt cipő 24-28 ezer forint (férfi és női egyaránt).

Skechers üzletek, forgalmazó boltok Magyarországon:
Office Shoes: – Arena Plaza, Westend, Árkád, Campona, Duna Plaza, Europark, Mammut I., Váci utca (Budapest); vidéken Árkád Győr, Árkád Pécs, Balaton Plaza (Veszprém), Budaörs, Csaba Center (Békéscsaba), Debrecen Plaza, Diósd, Dunakeszi, Kanizsa Plaza, Kaposvár, Malom Center (Kecskemét), Miskolc Plaza, Nyír Plaza, Szeged Plaza, Szolnok Plaza, Szombathely, Alba Plaza (Székesfehérvár), Tatabánya, Zala Plaza, Premier Outlets (Biatorbágy), Soroksár – Bevásárló utca, Woodoo: – Gyöngyös, Hatvan, Szinvapark, illetve Mustang Jeans (Baja).

Webáruház, online rendelés webshop-ból is lehetséges, ott is kimondottan jó árakat találunk, ha ismerjük a típust és a méretet, akkor mindenképpen így érdemes vásárolni.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Nőtt a gyermektelen nők száma, itt és errefelé

A statisztikák az egész ‘fejlett’ Európát a történelem süllyesztője felé viszik. Közben némi reménysugarat adnak …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük