Enquist (Softy) cipő, egészséges és sportos

Enquist vagy Softy gyermek, junior és felnőtt cipők vélemény/kérdés fóruma:

Miért van szükség erre?

Őseink mezítláb és természetes talajon jártak, egészen más igénybevétel jelentett ez a testüknek, a mai civilizáció lassan feldolgozza a gyors változások okozta problémákat (lúdtalp, tartás és gerinc problémák, izom gyengeség és ízületi panaszok), ebben segít a Softy cipő vagy szandál is.

A márka/cég története:

A SOFTY International-nel szakmailag együttműködő Rehatop Egészségügyi Bt mozgásszervi rehabilitációval és megelőzéssel foglalkozik. 2006-ig a MBT cipők importőre, 2007-ig az MBT akadémia magyar képzési központja is volt.

A vásárlók és a szakemberek egyaránt arra jutottak, hogy gyermekek részére kifejlesztett instabil talpszerkezetű lábbelikre szükség van. A legmodernebb technikai megoldásokat használják fel, és küllemre és tartásság szempontjából is igazi 21. századi fejlett termékről beszélhetünk. Hasonlóan más ilyen termékekhez szabadalmak védik. A szlovák székhelyű cég (Komarno, Túlsó-Komárom) lábbelijei az EU-ban készülnek.

Működés:

A talpszerkezet puha része végig ér a talp teljes felületén. Ez a járás közben összenyomódik és folyamatosan instabil, természetes közeget teremt. Pozitív hatásai: folyamatos idegstimuláció, jobb koordináció és koncentráció (így hatékonyabb tanulás is), fokozott izomaktivitás, izületek védelme, jobb testtartás, jobb vérkeringés.

Softy cipő

Alkalmazás a megelőzés, gyógyítás, sport és wellness területén jellemző. A komoly szakmai háttérnek a weboldalaikon járhatunk utána. A gyakorlati kérdésekre is részletesen válaszolnak, például lúdtalpbetétet nem kell és érdemes ilyen cipőbe helyezni.

Vásárlás, rendelés

Ezeket a cipőket érdemes felpróbálni a boltokban. Aki már visszajáró vásárló, annak az internetes rendelés is elérhető lesz valószínűleg több üzletben is, a szandál valamivel rugalmasabb, kevésbé érzékeny.

Üzletek (ENQUIST), értékesítési pontok, boltok: Budapest mellett sok vidéki városban is, mint Békéscsaba, Veszprém, Tata, Szerencs, Szentendre, Szekszárd, Székesfehérvár, Sopron, Pécs, Solymár, Siófok, Pápa, Mosonmagyaróvár, Mohács, Gyöngyös, Érd, Győr, Gyula és Eger. Tanácsadás elérhető még Tiszaújváros, Csongrád, Debrecen, Ócsa…

Árak

A kategóriájában jelenleg a legolcsóbb, mert ismerve az MBT és a RYN árait, ami akciósan kb. 35.000 Ft, ezek a lábbelik nem érik el. Persze ne feledjük, hogy néhány Adidas cipő is is van már hasonló elven, annyi a különbség, hogy ott nincs ennyire precízen kidolgozva a talp.

Cseregarancia

„Soha többet nem veszek softy cipőt, mert a gyár nem vállalja a selejtes termékéért a felelősséget. 3 heti használat után tönkrement a 20 ezer forintos cipőcske és nincs, aki kicserélje.” – írták a Nők Lapja Cafe-n.

Ilyen probléma felmerülése esetén gyorsan kell lépni, hiszen 6 hónapig azonnali csere vagy pénzvisszafizetés jár törvény szerint. Írásban kell rögzíteni az esetet, és aki nem vállalja a felelősséget az a végén nagyon csúnyán jár. Alapvető fogyasztói jogaink vagy a pénztárcánk a kínai piacon is ritkán sérülnek, miért itt kellene elkezdeni?

Szurkoljunk a Softy-nak! Minőségi és elérhető árú cipőkre még sokáig szükségünk van.

Weblap (üzletek, modellek és árak): www.softywalking.com. Új: enquist.hu, telefonszám és pontos cím is a nyitvatartás mellett, reklamáció és ügyfélszolgálat.

A cég működésében fontos szerepet játszik az élő marketing, ezért is keveset találkozhatunk velük a mediákban.  Működik törzsvásárlói klub, partner kedvezmények az ajánlóknak. Hasonlítsuk össze a gyógy-terápiás lábbeliket, és válasszuk ki a hozzánk leginkább illőt!

Egészségesebb, terápiás cipő? Egy új és modern választási lehetőség a gyerekekre és a fiatalokra koncentráló Softy, ENQUIST, új terápiás cipők női, felnőtt és gyermek modellekkel.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Autónyeremény betétkönyv, játék nyertesek

Autónyeremény betétkönyv a téma, a befektetéseinkre, játékainkra érdemes néha egy pillantást vetni. Az elmúlt évtizedek …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük