Spirit – X-Faktor fiatal csapat

Spirit az X-Faktor táborban összeállt csapat: Lőkös Kinga, Galambos Péter és Kelemen Örs. A formáció, azóta is működik a köztük lévő “kémia”, ahogy Nagy Feró fogalmazott. Vizuálisan ők a legjobbak, azt a többség egyből aláírná. Ne is a neveikkel foglalkozzunk, hanem azzal, amit együtt alkotnak! Véleményezd te is őket! Erős kritika vagy ujjongás szavakat alul tudsz bepötyögni anonim (regisztráció nélkül).

A közös munka kemény, az ének próbák során van a fő hangsúly. Kinga és a fiúk – Örs és Péter – nem is titkolják, hogy bizony olykor tombolnak a próbateremben. “Vannak nagy hisztik és viták, és előfordul, hogy tombolunk a próbákon”, szerencsére mindig képesek ezeken felülkerekedni. Éjszakák sorát töltötték ébren és beszélgettek a megalakulásuk óta. Szerencsések, mesélte Kinga, hozzátette: ‘A két fiú fantasztikus módon erősít.‘.

A magánéletüket is kitárgyalják

Nincs titok vagy tabu. Lelkiznek, agyalnak a magánéletükön és a jövőn. Most azt látják, hogy az X-Faktor után is együtt folytatják tovább a zenélést. Szerencsére a családtól, szülőktől és a barátaiktól támogatást kapnak. Kinga, aki egyelőre facér (egyedülálló vagy szingli), Péternek sem volt párja október elején, Örs szíve volt foglalt csak hosszú ideje.

A családjaik is összebarátkoztak, és lettek egymás bizalmi körének tagjai. Péter anyukája már járt egy családi ebéden Kingáéknál. Örs szülei vidéken élnek, így a három család első nagy találkozására az X-Faktor első élő adásán történt meg. Szombaton minden szülő együtt szorított a gyerekeknek, az ifjú tehetségeknek.

A Lőkös Kinga, Galambos Péter és Kelemen Örs alkotta csapat is színpadra lépett az élő showban. A csapat nagyon jól teljesített és ezt a mentorok is dícsérő szavakkal illették. Mentoruk, Nagy Feró szerint az övék volt az első élő show legjobb produkciója. Keresztes szerint nagyon jól állnak egymásnak, helyenként még ugyan nyersek, de jó bulit tudnak csinálni. Malek Miki szerint nagyon jó volt a dal választás. Geszti Péter szerint a bagázs kiérdemelte az X-faktor legcukibb csapata címet, de az egyéni éneklést még gyakorolniuk kell.

A Spirit a Fun “We Are Young” című dalát adta elő profin.

Izgatottak mint egy igazi tinédzser, feszültségük látszódott az első élő show előtt és közben is. Rengeteg gyakorlás eredménye, hogy kialakult egy rajongótáboruk is. Egyre jobban ismerik egymás apró rezdüléseit. Kiemelkedően jól érzik magukat a vegyes, fiú-lány csapat felállásban.

Szereplésüket a műsorban így tarják jónak maguk is. Kinga úgy érezte, a fiúk sokat segítettek neki abban, hogy még jobban meg tudja mutatni női oldalát a színpadon, Örs és Péter pedig bókokkal növelik a lány önbizalmát, aminek látni az eredményét.

Összekerültek, összeköltöztek gyorsan, amit nagyon élveztek. Nagyon pozitív volt energiák törtek fel. Támogatják egymást, és érzik a megnövekedett erőt önmagukban is ezáltal. Szólóban sokkal kevesebb lett volna az eredmény. Annyira megszerették egymást, hogy együtt folytathatják az X-Faktor 2012-es széria után is. Ez a Spirit. Kiegészítik egymást, megvan köztük a rezgés, a szeretet, az alázat és a zenével teli alkotó vágy.

Nagy Feróval jól kijönnek a Spirit tagok. Azt mondják, hogy mentoruk gyorsan jókedvre deríti őket. Számíthatnak Feróra, és őszinte szavait megszívlelik.

Angliában már sikerült, de mi az esélye egy magyar csapatnak az X-Faktor győzelemre, ez mégse X-Factor és millió Facebook Like versenye: youtu.be/4yO2vomHbB4. Ott is borzasztóan fiatal volt a csapat, ez itt is hasonló, 7.907 embernek tetszet, 620 embernek nem a győztes videójuk másfél milliós nézettség után. A Belehalok esetén 15 millióra jutott 65.941 Tetszik, 2.982 Nem szavazat.

Az RTL Klub oldalán utólag is vissza tudjuk nézni a produkciókat és műsorokat, és néhány YouTube felhasználó is feltölti a fellépések videóit.

Képek a Spirit csapatról, fotók:

Túl sok táncot a Spirit tagoktól sem várunk. Csinálják azt, amiben a legjobbak!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

Ezt mindenképpen olvasd el!

Kullancs eltávolítás módszer, gyufa trükk!

Kullancseltávolítás Drágán, durván, gyorsan, biztonságosan, sterilen és olcsón is lehetséges. Nézzük át a módszereket az …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.